Головна
>
Новини
>

На Дні вуличної музики буде можливість сходити на каву з українськими знаменитостями

На Дні вуличної музики буде можливість сходити на каву з українськими знаменитостями

Перша і головна новина: День Вуличної Музики традиційно відбудеться у третю суботу травня (16 травня) у Києві та ще у кількох десятках міст та населених пунктів по всій Україні. Серед них – Чернівці, Львів, Херсон, Черкаси, Біла Церква, Ніжин, Переяслав-Хмельницький, Маріуполь, Авдіївка, Тернопіль, Дніпро, Конотоп, Суми, Запоріжжя, Кропивницький та інші. 

Друга новина: організатори Дня Вуличної Музики, які щороку стикаються із недостатнім фінансуванням та підтримкою проєкту, цього року придумали, як залучити не лише інвестиції, а й нову аудиторію. Задля збору мінімального бюджету у 300 000 грн буде проведено благодійний аукціон «сходи зі мною на».

Механіка проста – тричі на тиждень в понеділок, середу і п’ятницю команда День Вуличної Музики Київ буде вивішувати на фейсбук-сторінці фестивалю новий лот, тобто нову можливість на зустріч з відомою особистістю. Торги за кожен окремий лот будуть продовжуватися впродовж тижня. Перемагає найвища ставка. Стартова ціна кожного окремого лоту буде однаковою — 1000 грн, кожен наступний крок — 100 грн. Із можливих варіантів: похід на каву, прогулянку, урок вокалу, фотосесію, репетицію, бранч, майстер-клас, тренування, кіно чи куди-завгодно.

Серед тих, хто вже підтримав ініціативу та погодився на участь в аукціоні реперка Alyona Alyona, DJ Tapolsky, фронтвумен гурту Onuka Ната Філатова, а також музикант The Maneken, співачка Ірена Карпа, фронтмен Другої Ріки Валерій Харчишин, фронтвумен Крихітки Саша Кольцова, гурти YUKO та [O], фронтмен O.Torvald Женя Галичфронтмен NRavitsa Planet та блогер Іван Марунич  та співачка KRUTь. Із немузикантів у переліку вже телеведуча Яніна Соколова, продюсерка Олеся Корженевська, генеральна продюсерка Одеського Кінофестивалю Юлія Сінькевич, акторка Ірма Вітовська, телеведуча Таня Гончарова, акторка Валерія Ходос та дизайнерка Ольга Навроцька.

Куди саме і хто з селебрітіз запросить учасників аукціону, організатори приховують і закликають слідкувати за аукціоном на фейсбук сторінці День Вуличної Музики, щоб не пропустити найцікавіші лоти. Аукціон триватиме аж до 16.05.20 включно.

Усі кошти будуть використані на технічне оснащення фестивалю та забезпечення роботи волонтерів.

Третя новина: відкрито реєстрацію для музикантів, що хочуть взяти участь у Дні Вуличної Музики.

Більше подробиць про програму, учасників та аукціон з’являться незабаром.

Фото обкладинки: Facebook


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024