Головна
>
Новини
>

Strichka увійшла до переліку найкращих травневих електронних фестивалів

Strichka увійшла до переліку найкращих травневих електронних фестивалів

Міжнародне медіа Resident Adviser випустив свій традиційний рейтинг найкращих фестивалів електронної музики місяця. У топ-10 травня потрапив і київський фест Strichka. Він розташувався на п’ятому місці.

«Київський клуб Closer, напевно, одне з найкращих секретних місць в Європі, а щорічний фестиваль Strichka — чудова причина познайомитись з ним краще. Розширені сесії, що міксуують хаус, техно та експерементальну музику, будуть проходити з вечора суботи і до ранку понеділка. Цього року Strichka також офіційно відкриє Лесной Причал — приголомшливий внутнішній дворик, який стає домівкою для магічних діджей-сетів щороку. Тому обов’язково залишіть трішки своєї енергії для недільних танців під сонцем», — написано у журналі.

Цьогорічна ювілейна Strichka пройде 19-20 травня у київському Closer. У лайнапі Abelle, Bambu, Boris Divider (av live), Borys, DJ Sneak, DMX Krew (live), dOP (live), Friedensreich (live), GAS – Wolfgang Voigt (live), Igor Glushko, Ion Ludwig (live), Jazzmate, Junki Inoue, Karine, Lady Starlight (live), Luke Slater, Mykyta, Nastia, Noizar, Nikolaenko, Pahatam, Pavel Plastikk, Phil Weeks, Philipp Markovich, Prins Thomas, Ranishe Niyaak, Roman K, SE62, Shakolin, Spekulant (live), Shyvkin, THP, Timur Basha, Tropical Echobird (live) та Vladimir Ivkovic.


Придбати квитки на фестиваль Strichka можна за посиланням.


Нагадаємо, що нещодавно Closer також анонсували дати другого Brave! Factory. Він пройде 25-26 серпня. Слідкувати за оновленнями можна тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024