Головна
>
Новини
>

Гурт SWEETLO представив пісню до річниці Євромайдану

Гурт SWEETLO представив пісню до річниці Євромайдану

Сьогодні, 30 листопада, київський рок-гурт SWEETLO презентував трек Захищайся. Вихід пісні був анонсований декілька місяців тому, коли команда презентувала сингл Зносиш дах.

Як коментують музиканти, “Захищайся – це пісня про боротьбу за права, яку ніхто не зробить за тебе. Це про те, що революція ще не закінчена. Це вшанування всім тим, хто не побоявся тоді й не боїться зараз. Ми маємо пам’ятати, що все – в наших руках. Й ніхто окрім нас не змінить ні країну, ні нас самих”.

Окрім того, 27 листопада гурт SWEETLO презентував кліп на пісню Зносиш дах. Режисером та оператором відео стала Юлія Полуніна-Бут. Гурт розповідає, що “Це музичне відео з репетиції. Хотіли поділитися зі слухачами та глядачами атмосферою наших репетицій – веселою, рок-н-рольною, чесною. Хотілося показати музику без пафосу, яка робиться заради самої себе, заради процесу, без бажання комусь щось довести”.

Гурт SWEETLO існує з 2008 року, за цей час команда встигла записати два міні-альбоми Подаруй мені диво (2012) і Я – романтика (2012) та лонгплей Свобода (2014).

Нагадаємо, що декілька тижнів тому SWEETLO підписали договір на три роки з лейблом Moon Records.

Фото обкладинки: Юлія Полуніна-Бут

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024