Головна
>
Відео
>

Прем’єра: The Jossers презентували DIY-кліп про життя скляної банки

Прем’єра: The Jossers презентували DIY-кліп про життя скляної банки

Сьогодні калуський гурт The Jossers презентував відео на пісню Moron, яка увійшла до їх дебютного альбом Unsupported Bravery of Local Kids. Над відео працювали Максим Сердюк та вокаліст-барабанщик гурту Сергій Воронов протягом трьох місяців. Зйомки проходили у п’яти київських локаціях.

«Я дуже довго слідкую за тим, як і в який бік розвиваються The Jossers і дуже хотів зняти для них відеокліп. Коли Сергій розповів, що він хоче від відео на пісню Moron, мене довго переслідувала думка, як же органічно ідея зливатиметься з тим, що звучить у пісні. Ми розбиваємо скло і граємося із стихіями. Під час монтажу мені дуже допоміг лідер гурту Small Depo Максим Іщенко. Він задавав потрібний вектор для того, щоб зробити відео енергетично потужним» – розповів режисер кліпу Максим Сердюк.

«Ми порпались у землі і піску, потрапляли під дощ та тікали якнайдалі від людей. Повний DIY та максимум драми» – прокоментував лідер гурту Сергій Воронов.

The Jossers грають суміш пост-панку і неопсиходелічної музики. Минулого року вийшов їх дебютний альбом, про який учасники гурту розповіли нам у рубриці “Пісня за піснею“.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024