Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: The Curly про дебютний мініальбом «Сумнівна терапія»

Пісня за піснею: The Curly про дебютний мініальбом «Сумнівна терапія»

17 березня The Curly випустив перший альбом Сумнівна терапія. Виконавець присвячує цей реліз темі сумнівів, які бентежать його особисто. За його словами Сумнівна терапія — це гармонійна суміш аренбі, хіп-хоп та хаус звучання, що разом із цікавою лірикою створює романтичне відчуття легкості й тепла.

Спеціально для нашої рубрики «Пісня за піснею» The Curly розповідає про кожен трек з альбому.

The Curly — музикант з Києва, що створює гармонійну суміш аренбі, хіп-хоп та хаус звучання. У вересні 2022 року The Curly дебютував із треком трек Я забувся, а за пів року випустив дебютний мініальбом Сумнівна терапія. До EP увійшло 5 треків.

«Я, як і більшість людей на цій планеті, часто в чомусь сумніваюся. Дуже важливо про це говорити, поставити питання і шукати відповіді. Я вирішив розповісти про свої сумніви безпосередньо в піснях, що написав. Мені стає легше, коли я говорю про такі речі, навіть сидячи вдома перед мікрофоном», — розповідає про ідею альбому The Curly.

Соромно

Трек, де ми експериментували як могли, починаючи від аранжування, яке переписували 10 разів, та приспіву, який повністю був змінений один раз точно, закінчуючи зведенням у якому доходили до дуже цікавих рішень, щоб отримати соковитий звук.

Сни

Цікавий трек, дуже особистий для мене, мені доводилося переживати все, про що я розповів у цій історії. Було завдання зробити лайтовий хіп-хоп трек з неповторним звучанням. Переписували декілька разів теж.

Я тут зайвий

Трек, який був записаний з першого разу, але відкладений на поличку. Та коли все ж таки дійшли до етапу зведення, зрозуміли, що він має бути в ЕР, хоч сумніви були. Ми між собою жартували, що пісня Я тут зайвий в ЕР говорить за себе і він дійсно зайвий, але ні. Тут на фіті SemiSweet aka людина, яка все зводила!

Я не вдома

Трек, який був записаний ще влітку. Я приїхав у березні додому, у рідний Київ, і я дуже сумував за своїм рідним містом, у чернетках потроху народжувався цей трек. Влітку я сів за написання аранжування і він вийшов на саундклауді. Потім я його видалив, а через 5 місяців трохи модернізував та додав в альбом.

Outro

Цей трек більше для уважних слухачів. Я засемплував колаборацію з To Eternity Не вмію кохати, який вийде вже в спільному альбомі. Також ми додали скіти, які роблять відсилання на цю сумісну з To Eternity роботу. У наступному альбомі почуєте взаємодію із цим аутро. Музичний Мультивсесвіт!


Читайте також: 5 режисерів, які знімають кліпи новим українським виконавцям

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024