Головна
>
Новини
>

The Hardkiss та Monatik випустили спільний трек Кобра

The Hardkiss та Monatik випустили спільний трек Кобра

Ця колаборація цікава як мінімум тим, що Monatik не так часто співає українською.

The Hardkiss та Monatik записали дует Кобра та представили кліп на трек. Текст написала Юлія Саніна, вона ж написала музику разом із креативним продюсером і музикантом The Hardkiss Валерієм Бебко.

Близько двох років ми мріяли й обговорювали разом із Дімою можливу колаборацію. А написати пісню про змію я мріяла ще більше — напевно, всі дев’ять років існування гурту. Цей образ мене дуже надихає, — розповідає Юлія Саніна. — Коли Кобра таки написалася — відразу зрозуміла, що Діма з його неймовірним тембром відмінно прозвучить тут. Кобра — яка ж вона красива та небезпечна водночас. Красивий і граціозний танець цієї змії я порівняла з танцем кохання. І цей танець точно не на життя, а на смерть. «Кобра танцює на ножах» — вона настільки небезпечна, ти чудово знаєш про це, але ти не можеш відвести погляд, ти вже став жертвою. Це кохання, у якому ти втрачаєш контроль над собою і стаєш таким уразливим.

Режисером кліпу став Валерій Бебко. У кліпі ми бачимо візуалізацію кобри, яка заповзає до студії The Hardkiss слідом за Monatik.

Можливо, Monatik і є тією самою коброю. Такий «знайомий незнайомець». Друг, якого ти так любиш і якому довіряєш… Є й інші прочитання історії, але всі вони збігаються до одного — всіх нас ваблять і заводять небезпечні зв’язки. Ми не приховуємо своїх фантазій, сміливо втілюємо їх у життя», — розповідає Вал.

Сингл увійде до наступної платівки The Hardkiss, яка планується на весну 2012 року. Тоді ж, до речі, гурт збирається виступити на НСК Олімпійському із шоу «Десять».

Нагадуємо, трек The Hardkiss Make up звучав у попурі «Пісенна історія сучасної України» на Софійській площі до Дня Незалежності України.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024