Головна
>
Новини
>

Талант-шоу йдуть у діджитал: The Hardkiss та Pepsi презентують музичний проєкт

Талант-шоу йдуть у діджитал: The Hardkiss та Pepsi презентують музичний проєкт

На кону — продюсування від The Hardkiss та виступ на НСК “Олімпійському”.

Гурт The Hardkiss і Pepsi стартують музичний digital-проєкт Pepsi Music Star. Усі деталі та умови на інстаграм-сторінці конкурсу.

«Сім років тому разом із Pepsi ми вже шукали нових артистів, із проєкту Pepsi Stars Of Now «вийшло» багато крутих гуртів і виконавців, — розповідає Юлія Саніна. — До свого десятиліття ми вже маємо достатньо досвіду і знань, щоби самим нарешті виступити продюсерами та допомагати молодому артисту. Ми шукаємо цікавих і харизматичних, із палаючими очима й вірою в себе. Особливо будемо звертати увагу на тих, хто не тільки співає, а й грає, сам пише пісні. Вже цієї осені ми відчиняємо двері нашої музичної студії для нових друзів The Hardkiss»


В журі конкурсу учасники гурту, Юлія Саніна та Валерій Бебко, глядачі та експерти: композитор і саундпродюсер Євген Філатов (The Maneken), директор The Hardkiss Єгор Кір’янов, кліпмейкер Євген Тімохін, блогер Євген Білозеров. Окрім продюсування, переможець проєкту Pepsi Music Star отримає можливість записати EP і зняти відеокліп, а також виступить разом із The Hardkiss на НСК «Олімпійський» 29 травня 2021 року.

Нагадаємо, переможцями попереднього музичного конкурсу Pepsi Stars Of Now стали гурти Fontaliza (за рішенням журі) та The Pringlez (за глядацьким голосуванням).

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024