Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп The Unsleeping на трек «Переживу»

Відео дня: дивимося кліп The Unsleeping на трек «Переживу»

18 жовтня гурт The Unsleeping презентував новий EP — Пиріжок з любов’ю, злістю.  Учасники гурту називають реліз зрізом емоцій, що є свідченням полярності людського існування та нашого життя у цей непростий час. Разом із мініальбомом вийшов кліп на трек Переживу. Режисером кліпу став Роман Волосевич.

4 сингли альбому — це 4 фази психоемоційного стану: реалізм (трек Жити), пошук комфорту (Холодно), психічний розлад або «попайка» (Не сплю), а Переживу — стоїцизм з нотами самоіронії. Музично та лірично — це консолідація до цього набутого звучання та текстів гурту.

The Unsleeping розповідає, що Переживу — це квінтесенція рутинності життя: поки ти існуєш однаково і без натяку на якісь відтінки, час спливає:

«Обличчя дивиться у власні очі лише зранку, поки чистить зуби перед дзеркалом, при цьому ще й плює у власне відображення. Приспів — це хибно обнадійлива мантра та самоіронія. Ти все переживеш, але хіба можна назвати таке існування життям».

Це не перша співпраця гурту з режисером Романом Волосевичем, раніше вони разом створили відео на пісні Ptaha FredYou Drive My Four Wheel CoffinDedvedПрипустимНе Сплю. Він також займається концертною постановкою виступів The Unsleeping. Більше про співпрацю режисера з гуртом читайте в нашому матеріалі.


The Unsleeping — музичний гурт з Києва, заснований у 2013 році в місті Умань. Остаточний склад гурту сформували у 2018 році, до нього входять: Євгеній Мороз (вокал), Олександр Олійник (ударні), Дмитро Левченко (бас-гітара), Назар Слободяник (гітара) та Іван Смірнов (гітара). У 2020 році на премії Jäger Music Awards пісня The Unsleeping Ptaha Fred перемогла у номінації «Трек року».


Читайте також: Пісня за піснею: Badwor7h про дебютний альбом «HDpizdoRezka»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024