Головна
>
Відео
>

The Hardkiss презентували космічний кліп про любов

The Hardkiss презентували космічний кліп про любов

Сьогодні, 19 квітня, гурт The Hardkiss презентував пісню Мелодія і кліп на неї. Це вже третій сингл з майбутнього альбому команди, який матиме назву Залізна ластівка.

«Це історія про щасливе кохання. Це зізнання дівчини, маніфест коханій людині, — розповідає Юлія Саніна. — Коли людина закохана — вона нікого і нічого навколо не помічає. Коханий — єдиний у своєму роді, він як мелодія звучить у всьому навколо: космосі, свідомості, душі. Мені дуже хотілося передати у пісні, а Валу показати у кліпі, що любов — вона дуже різна і багатогранна. У кожного в житті своя мелодія. Для одного це кохана людина, для іншого — кращий друг, для батьків — їхні діти. Так, хтось так і не знайшов свою мелодію, він самотній. Але коли знайде — порине в неї з головою, зануриться у цей Космос»

Режисером кліпу став учасник гурту Валерій Бебко, а оператором — Ярослав Пілунський. «Проаналізувавши майбутній альбом, ми дійшли висновку, що в ньому буде стільки космосу, чогось позачасового і неземного. Тому цим відео ми вирішили продовжити космічну концепцію. Історія розгортається у двох площинах. Це Земля, 50-ті роки, вулиця, на якій люди поспішають по своїх справах і не помічають прибулецю з майбутнього. Друга площина — це Космос, в якому і розгортається історія кохання двох астронавтів. Від цієї любові все навколо вибухає і розбивається на атоми», — розповів режисер.

Мелодія увійде у третій студійний альбом The Hardkiss Залізна Ластівка, реліз якого заплановано на вересень. Також вже відомі дати перших концертів туру на його підтримку. Зокрема, про львівський та харківський концерт можна дізнатись більше на сторінках у Facebook, а київський пройде 19 жовтня у Палаці Спорту. Придбати квитки можна за посиланням.

Фото: Андрій Максимов

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024