Головна
>
Відео
>

Гурт The Hardkiss презентував кліп про зраду

Гурт The Hardkiss презентував кліп про зраду

Сьогодні, 9 листопада, The Hardkiss презентував кліп на пісню Кораблі. Робота над треком тривала багато років. Начерки пісні Юлія Саніна написала ще у віці 15 років, а україномовний текст вони з Валом Бебко написали лише згодом.

«Не знаю, звідки у мене в голові виникли кораблі, але я пам’ятаю, що мені давно не давала спокою думка, що Венеція може піти під воду. Так, напевно, і виникло потопаюче місто і спалені кораблі — символ втраченої надії, – розповідає фронтвумен гурту. – У нашій історії прапор — образ розбитого серця, болю від зради коханої людини, щоб звільнитися від страждань, потрібно спалити прапор. Скривджені і розчаровані люди збираються разом, оскільки так легше пережити біль. У кожного своя історія, але символіка прапора одна — палаючий корабель».

Режисером кліпу став гітарист і креативний продюсер The Hardkiss Вал Бебко. «З Києва до Чорноморська ми їхали з розумінням того, що на місцевому судноремонтному заводі нас і близько не підпустять до кораблів. Але, коли ми познайомилися з директором ІСРЗ Михайлом Дудніковим, а начальник безпеки видав нам каски, ми зрозуміли, що нас чекає захоплююча пригода. Майже на всі наші божевільні творчі ідеї керівництво заводу відповідало “так”. Ми спускалися в док, знімали на капітанських містках і навіть в трюмі корабля, де на кілька годин була призупинена робота. Нереальна локація, красиві кораблі і палаючі прапори у фіналі нашої історії», – розповів режисер.

Нагадаємо, що нещодавно гурт The Hardkiss презентував самостійний сингл Lovers, а також першу пісню з майбутнього альбому, реліз якого заплановано на осінь 2018.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024