Головна
>
Музика
>

thekomakoma випустив Майбутній альбом

thekomakoma випустив Майбутній альбом

17 травня thekomakoma презентував новий Майбутній альбом під час благодійного 3d онлайн-концерту в «космосі», а тепер його можна послухати на стримінгових платформах.

До нового альбому ввійшло п‘ять пісень: Зоряні дороги, Діти-Літаки, Простотак, Ліхтарик та Галактика Діви. Усі треки об’єднані темою космосу, людського майбутнього та філософськими підтекстами.  

Поки що Майбутній альбом доступний лише на YouTube, а згодом вийде й на інших платформах. 

Майбутній альбом — це вже четвертий альбом виконавця. 2021 року він дебютував з двома ЕР: Київський та Альбом на свята. Останній потрапив на третє місце в десятці кращих мініальбомів року за версією Liroom. У 2022 році його третій ЕP наївний альбом очолив топ 22 найкращих українських альбомів року за версією LiRooom.

Нагадаємо, що на космічному концерті під час презентації альбому виконавець зібрав 160 тисяч на відбудову школи в селі Бузова. Ціль — зібрати 3 мільйони гривень, задонатити можна за посиланням. У червні 2023 thekomakoma вирушить у «космічний тур» містами України.

thekomakoma (справжнє ім’я — Сергій Сілаков) — музикант та саундпродюсер із міста Підволочиськ, що на Тернопільщині. І, як він сам себе називає, «Король Рейву». Він поєднує клубний техно рейв з традиційними українськими танцювальними піснями.


Читайте також: Король Рейву в Україні. Хто такий thekomakoma?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024