Головна
>
Новини
>

Організатори концерту Imagine Dragons попереджають про шахраїв

Організатори концерту Imagine Dragons попереджають про шахраїв

31 серпня на НСК “Олімпійський” пройде перший український концерт гурту Imagine Dragons. Спеціальним гостем події став британський гурт The Vaccines.

Із самого старту продажів квитків на них був небувалий ажіотаж. Охочим отримати квиток приходилось чекати в електронній черзі на кілька десятків тисяч осіб. Зараз частина квиткових сервісів вже зупинила продаж.

За словами організаторів, у мережі почалось розповсюдження фейкових квитків. Одна із шахрайських компаній – “Консьерж Сервис”, продавала квитки на сайті Olx.ua та зі свого акаунту в інстаграмі ще з березня 2018 року. Їх діяльність наразі припинено, але визначити, скільки людей придбало фальшиві квитки — невідомо.

Якщо квитки було придбано в офіційних дистриб’юторів, як Karabas.com, Concert.ua, Parter.ua, Kontramarka, Internet-bilet.ua, Ticketsroom та Anshlag.com.ua — то приводів нервувати немає.

Якщо квитки було придбано з рук, через OLX чи будь-яким іншим способом, то є ймовірність, що квиток несправжній. Перевірити це фактично неможливо, адже шахраї перепродають існуючі квитки. Тим не менш, як розповіли організатори концерту спеціально для LiRoom, на території стадіону буде діяти кризовий сервіс та точки з представниками усіх дистриб’юторів, що продавали квитки на концерт.

Організатори також радять задля пришвидшення входу на концерт роздрукувати квиток.

Фото: Facebook


Дізнавайтесь про інші цікаві концерти, які пройдуть у Києві впродовж цих двох тижнів, у нашій підбірці. І, звісно, не забувайте купувати квитки лише у перевірених точках!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023