Головна
>
Новини
>

Нападение на вокалиста группы “Тінь Сонця” во время концерта во Львове

Нападение на вокалиста группы “Тінь Сонця” во время концерта во Львове

Резонансное событие произошло 15 февраля во Львове во время выступления группы “Тінь сонця” в “Львівській копальні кави”.

В момент исполнения песни, в зал ворвалось около 20 человек. Некоторые из них прорвались к сцене. Один отобрал у вокалиста Сергея Василюка микрофон, остальные начали его избивать. Потасовка быстро закончилась, концерт пришлось прервать. Спустя 30 минут, выступление продолжилось.

Нападающими оказались представители “Правого сектора”, который подтвердил свою причастность к этим событиям. Официальное заявление организации:

Правий Сектор офіційно визнає причетність його представників до конфлікту, котрий трапився під час концерту “Тіні сонця” у м. Львові 15 лютого і приносить вибачення п. Сергію Василюку та іншим музикантам гурту. 

Зростання чисельності Правого Сектору призводить до того, що часом до його лав вливаються люди, котрі не мають достатньої дисципліни. Це явище, котрого неможливо цілком уникнути. Проводячи мобілізацію, ми відсіваємо той деструктивний елемент, котрий дає себе виявити. Одначе усіх виявити неможливо. Відтак, подібний елемент буде відсіюватися в процесі боротьби.

Відповідально заявляємо, що винні у львівському інциденті будуть покарані згідно з законами революційного часу і покинуть лави Правого Сектору.

Центральний штаб Правого Сектору

По словам вокалиста Сергея Василюка перед концертом к нему подошел представитель “Правого сектора” и попросил со сцены призвать людей вступать в эту организацию. Сергей вежливо отказался и ничто не предвещало конфликтной ситуации. Тем не менее, тот самый человек, который обращался с просьбой, в результате оказался на сцене и отобрал у фронтмена микрофон.

В дальнейшем “Правий сектор” и лично Дмитрий Ярош принесли извинения группе и вокалисту. Сергей отреагировал:

На війні буває все – і звинувачувати “Правий сектор” в цілому за вчорашні “неприємності” на львівському концерті ніхто не збирається.
Керівництво “Правого Сектору”, а також особисто Дмитро Ярош вже принесли нам вибачення.
Вибачатись нема за що – на превеликий жаль, життя відразу не розкриває карти і не говорить, хто надійний і адекватний побратим, а хто – ні.
Борімося – поборемо!

Ситуация вызвала широкий резонанс как в интернете, так и на телевидении. В частности, события были освещены в выпуске новостей ТСН на телеканале 1+1.

Фото – с личной страницы Сергея Василюка ВКонтакте.

 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024