Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: Tery про делюкс версію альбому «Теплий сніг»

Пісня за піснею: Tery про делюкс версію альбому «Теплий сніг»

Tery (справжнє ім’я Тарас Гудзь) дебютував у липні 2022 року з альбомом Чи я роблю щось не те?. У березні 2023 року презентував другий повноформатний альбом Теплий сніг. Цю роботу виконавець називає «дзеркалом душі». До LP увійшло 13 треків, а на фітах — Krechet, elarm та Макс Пташник, Влад Лібенсон.

А 23 червня повернувся із делюксом релізу. До оновленого треклисту ввійшло 4 свіжі пісні — Вуста, Сенс, Ніжний блюз та Загублений. 

Спеціально для рубрики «Пісня за піснею» виконавець розповів про кожну з них докладніше.

За словами виконавця, ці треки стали логічним доповненням альбому та розкрили нові відтінки почуттів і його внутрішнього світу.

Вуста

Це один з треків, написаних і записаних вже в Сполучених Штатах. Пісня про нездорові відносини. Тут оспівуються різні етапи стосунків: починаючи з наївної закоханості, закінчуючи розумінням героя, що він залежний від емоцій, які отримував від дівчини. Він розуміє, що зараз її відношення лише ламає його і нічого доброго ці відносини йому не дають. Проте зупинитися кохати та перестати намагатися повернути щирість і наївність у стосунки йому не вдається. Він розуміє, що вже нічого не повернути. Але водночас не може чи не хоче покидати все, що раніше приносило кольорів в його життя. В цьому, мабуть, і є його помилка.

Сенс

Це фокус-трек. Тут розповідається про почуття ліричного героя, про його роздуми і спроби знайти вже і так давно загублений сенс продовжувати відносини з дівчиною. В їхнє життя прийшло багато змін, що вплинули на них і як на пару, і як на окремих людей. Герою важко, проте насильно змінювати себе та свої принципи він не хоче через страх того, що це принесе ще гірші наслідки для нього та його життя. Все залишиться, як і було? Все буде продовжувати натягуватися, допоки не прийде до свого логічного закінчення? А який сенс? 

Ніжний блюз

Трек оспівує щиру закоханість ліричного героя, яку він, здається, тільки нещодавно зустрів. Герой вихваляє та ідеалізує свою «незнайомку». Він щиро бажає бути з нею. Навіть з дитячою наївністю все, що він бажає — щоб вона була ближче до нього. Ліричний герой зовсім недавно вийшов із своїх минулих відносин, і знову закохуватися — це було останнє, чого він хотів. До цього моменту, бо тепер йому так не здається. «Зустрічають своє кохання ті, хто цього найбільше зараз не хоче» — ці слова прокручує у себе в голові герой і щиро вірить: все, що відбувається — на краще.

Загублений

Оспівування історії кохання ліричного героя. Все було добре, проте щось пішло не так. Сприйняття героя дуже змінилося. Так, це його проблеми, але невідворотні наслідки відчують на собі обидва. Герой перестав сприймати дівчину так, як це робив раніше. Він не відчуває всього того, що відчував. Це нормально, він через подібне проходив, але на цей раз все відбувається по-іншому. Він не може закрити очі на свої почуття і продовжувати боротьбу із собою в надії, що знайдеться та сама панацея, яка виправить усе. Все йде до свого логічного завершення, проте йому щиро шкода, що все перетворилося на це. Йому буде важко забути її та усі моменти з нею, принаймні зараз він так думає. Йому страшно відпускати усе, що раніше він так довго шукав, але цей вибір йому здається правильним.


Читайте також: Відео дня: дивимося кліп на пісню «Квіти» виконавиці Love, Mary

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024