Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Tumazar на трек In the Dark

Відео дня: дивимося кліп Tumazar на трек In the Dark

Український виконавець Tumazar випустив новий сингл In the Dark та кліп на нього. Події кліпу відбуваються в альтернативному всесвіті та відображають ставлення артиста до навколишнього світу.

За словами виконавця, In the Dark — це іронічний та моментами драматичний сюжет дитячого ранкового спектаклю, учасниками якого стали дорослі казкові герої. Переломний момент, коли дитячість стає жорстокою реальністю, а гра акторів спектаклю — справжньою. Персонажі кліпу — Русалка, Заєць та Вовк потрапляють у любовний трикутник, а їх танець у темряві відображає гіркоту від нерозділеного кохання. 

 Tumazar каже, що всі образи у кліпі взяті з дитинства:

«Пісня In the Dark — про дитячі ігри дорослих людей і моє ставлення до них. Коли я був маленьким, моя мама на кожне свято вигадувала для мене різні цікаві костюми. Я був і вовком, і зайцем, і русаллом, і болотною кікіморою… Якщо подивитися глибше, кожен з цих персонажів наділений своїми особливими характеристиками. А які між ними всіма складаються відносини – окрема історія для кліпу. Вийшло іронічно, драматично та абсурдно — так, як буває в дорослому житті».

Пісня стала третім релізом виконавця. Пів року тому Tumazar дебютував із піснею Rings of Saturn, що розповідає про смуток та самотність, які виникають на порозі життєвих змін.

Tumazar — український музикант, справжнє ім’я якого Назар Туманік. Він також відомий, як Тумазарчик у Тіктоці, де ділиться лайфхаками з вивчення англійської.


Читайте також: Sad Novelist та Структура щастя випустили спільний альбом

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024