Головна
>
Новини
>

Чим запам’яталися перші три концерти стадіонного туру гурту Антитіла – максимально коротко

Чим запам’яталися перші три концерти стадіонного туру гурту Антитіла – максимально коротко

Антитіла продовжують рухатися Україною в рамках стадіонного туру Hello на підтримку нового однойменного альбому. Концерти гурту вже відбулися у Львові, Харкові та Полтаві. Попереду – Одеса та Київ.

У 2018 році музиканти першими анонсували свій стадіонний тур. Вони також стали першим гуртом, який за підтримки технічного партнера PR music використав сучасне звукове та світлове обладнання на своїх концертах по Україні. Саме це обладнання використовують гурти Daddy Yankee, Tokio Hotel та інші.

Проте перші три концерти стадіонного туру гурту Антитіла запам’яталися глядачам та організаторам не тільки цим.

  • Перші два концерти туру Hello були на межі зриву з різних причин. У Львові після першого етапу рекламної кампанії туру Федерація футболу України вимагала перенести концерт через можливе пошкодження відвідувачами концерту нового покриття стадіону Арена Львів. Його постелили перед футбольним матчем збірної України. Щоб відстояти подію, представники гурту пішли на обмеження і погодилися задіяти лише половину стадіону, перемістивши сцену і мінімізувавши загрози для газону і майбутнього матчу.

  • Перед харківським концертом до директора гурту Антитіла Сергія Вусика надходили регулярні повідомлення про можливе замінування стадіону та пропозиції «вирішити питання» за певну винагороду. МВС та СБУ у Харкові взяли ситуацію під власний контроль.
  • Підготовка та промо-кампанія до харківського концерту не припинялася навіть після введення військового стану восени 2018, хоча багато заходів у місті Харкові через це було скасовано.

  • Підготовка концерту в Полтаві також не пройшла без скандалу: колишній мер міста і потенційний кандидат у депутати Олександр Мамай, офіційно придбав у Антитіл 700 квитків на концерт і почав їх безкоштовне розповсюдження серед жителів міста, що викликало неабиякий інтерес в медіа. Але, не зважаючи на всі нюанси підготовки, найбільше що запам’яталося людям у Львові, Харкові та Полтаві – унікальна атмосфера єднання, що притаманна лише Антитілам.
  • На трьох концертах були прихильників гурту, які приїхали з США, Німеччини, Великої Британії, Угорщини, Нідерландів, Ізраїлю тощо.

«Ми перетнули екватор туру! Сказати що ми в захопленні – нічого не сказати. Ми очікували десятки тисяч людей у Львові, і це сталося. Але ми точно не були готові до тієї кількості людей і того куражу, який був у Харкові та Полтаві. Все що сталося з Антитілами за останній місяць – це якась магія. До нас збираються прихильники зі всього світу. Чи могли ми подумати що у Полтаву летітимуть із Остіну, Мінська. А у Львів із Швейцарії, Канади, Ізраїлю. 24-го серпня ми привеземо Hello в Одесу! Буде незалежно, буде вільно і гаряче. А ще всерйоз думаємо над розширенням географії стадіонного туру», – зізнається Тарас Тополя.

  • Для кожного міста Антитіла готували музичні сюрпризи. У Львові на одній сцені з командою виступили близько п’ятдесяти дітей, які мовою жестів виконали пісню Лови момент. Також у Львові відбулася презентація пісні та кліпу Symphony у співпраці з гуртом Clean Bandit. Гості Харкова та Полтави почули дует Тараса Тополі та Олексія Веренчика з гурту DETACH. Вони виконали разом пісню Смотри в меня. Фан-клуб Антитіл привітав Антитіла у Харкові: під час виконання пісні Hello вони підняли сотні табличок із назвою пісні.

  • У Харкові та Полтаві глядачі також вітали батьків Тараса Тополі, які відвідали концерти у цих містах. Зазначається, що вони рідко бувають на виступах гурту Антитіла.
  • Незмінним у кожному місті була музична програма від Антитіл, тривалістю у дві з половиною години, шоу з графічними та візуальними ефектами, ексклюзивна відкрита сцена у формі напівкола шириною понад сорока метрів, яка була створена спеціально для туру Hello.

Стадіонний тур Hello триває. Наступний концерт відбудеться 24 серпня в місті Одеса на стадіоні Спартак, а завершиться тур 17 листопада у столичному Палаці спорту.

Нагадаємо, що фронтмен гурту Тарас Тополя був гостем четвертого випуску програми “Ріс на Біс”, яку ми знімаємо у партнерстві із компанією Uklon.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024