Головна
>
Кіно
>

В Україні запускають онлайн-кінотеатр з фільмами про культуру та мистецтво

В Україні запускають онлайн-кінотеатр з фільмами про культуру та мистецтво

В кінці лютого незалежний дистриб’ютор фільмів про музику та нову культуру KyivMusicFilm запускає власний онлайн-кінотеатр «Титр».

Що таке «Титр» ?

«Титр» — онлайн-кінотеатр з фільмами про культуру та мистецтво. На старті проєкту каталог налічуватиме близько 40 фільмів. Зокрема, на сайті будуть фільми «Гарний хлопчик», «Геніальний кутюр’є», «Середина 90-х», «Вусатий фанк», «Вокс Люкс», «Ніштяк, чуваче» та інші.

«Кіно має жити довше, ніж триває прокат. Ця ідея спонукала нас, команду KyivMusicFilm, запустити власний онлайн-кінотеатр ТИТР. Уже 7 років ми випускаємо в український прокат документальне кіно про музику й культуру, кіноконцерти та незалежні художні стрічки. За цей час ми зіткнулися з закриттям кінотеатрів, обмеженою кількістю кінозалів в Україні або їх повною відсутністю у багатьох містах. Не всі кінотеатри готові показувати немасове кіно, та й, зрештою, регулярні локдауни цьому теж не сприяють» , — йдеться в описі проєкту.

Відтак команда KyivMusicFilm вирішила створити альтернативний варіант, де можна подивитись фільми.

Як працює «Титр» ?

Він працюватиме, як звичайний кінотеатр. Тому для того, щоб переглянути фільм, потрібно купити квиток, вартість — 90 гривень. 

Дивитись фільми можна з будь-якого пристрою: ноутбука, планшета, смартфона. Наразі онлайн-кінотеатр доступний лише через браузер, але з часом мають з’явитись мобільний та SMART TV додатки.

Фільми в кінотеатрі транслюються мовою оригіналу з українськими субтитрами, а частина стрічок озвучена українською мовою.

Усі придбані квитки зберігаються у розділі «Мої квитки», а куплені фільми «Мої фільми». З моменту купівлі квитків фільми зберігаються протягом 7 днів з моменту купівлі і за цей час фільм можна переглянути безліч разів.

Крім цього, перегляд можна подарувати іншій людині: для цього замість «Купити квиток» натисніть «Подарувати квиток» і його надішлють на електронну адресу отримувача.

Апдейт від 30 травня:

Онлайн-кінотеатр запрацював. У каталозі зібрано понад 40 фільмів про музику, моду, мистецтво та культуру. Ціна квитка не змінилась 90 гривень. Але тепер 25% від прибутку перекзують фонду Повернись Живим.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024