Головна
>
Новини
>

Кольцова, Хливнюк, Галаневич та інші озвучили казки в проекті «Суспільного»

Кольцова, Хливнюк, Галаневич та інші озвучили казки в проекті «Суспільного»

UA:перший презентував новий дитячий проект, в якому знаменитості записують аудіоказки та короткі історії для дітей.

Окрім безпосередньо аудіозаписів, на сайті також доступні ілюстрації та розмальовки від Жені Гайдамаки. Усе це доступно безкоштовно та незабаром з’явиться і в мобільному додатку.

Поки що на сайті доступно 12 казок начитаних лідером Бумбокс Андрієм Хливнюком, фронтвумен Крихітки Сашою Кольцовою, вокалістом DakhaBrakha Марком Галаневичем та актором дубляжу Євгеном Малухою.

Незабаром мають з’явитись також записи за участі Сергія Жадана та Христини Соловій. Планується, що всього у базі буде понад 200 казок із різних країн, які можна буде цілодобово слухати за допомогою онлайн-радіо.

«Я сподіваюся, що дітям буде дуже цікаво слухати такі чудові казки та ще й змалку українською. І дуже радий, що ми робили це проект, сподіваюся, і ви будете їх слухати та розповідати друзям. А ще там є розмальовки. От прям друкуй і малюй всіх цих зайців і лисиць, – прокоментував ініціативу заступник директора департаменту цифрових платформ Євген Спірін – Ну ще бонус: скоро це будуть додатки для смартфонів, буквально за тиждень, з казками і безкоштовні назавжди. Бо це суспільне».

Нагадаємо, що минулого року стало відомо, що українські музиканти озвучать збірку віршів “Тамплієри” Сергія Жадана. Аудіокнига вже є у продажу.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024