Головна
>
Новини
>

Найважливіші контакти української музичної індустрії: база Music Export Ukraine

Найважливіші контакти української музичної індустрії: база Music Export Ukraine

Music Export Ukraine представили базу даних української музичної індустрії. Туди увійшли контакти представників як івент-індустрії, так і сфери звукозапису та дистрибуції. Автори сподіваються, що ця база полегшить життя артистам, менеджерам та усім, кому цікава українська музична сфера.

На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять, у приміщенні та текст «OUT NOW! ↑ Ukrainian Music Industry Database WEAR T»

Переглянути базу можна за посиланням. Наразі там є інформація про фестивалі, промоутерів, рентал, квиткових операторів, лейбли, піар-агенції, різноманітні музичні медіа та студії звукозапису. З усіма, хто є в цій базі, можна зв’язатись через офіційні контакти.

«Співпраця та довіра працює лише в обидві сторони. Не можу вже й порахувати СКІЛЬКИ разів до нас звертались з питаннями: “А що у вас?” І ти починаєш танцювати гопак і розказувати, що те є, і інше працює. Ми ще досі для Європи — дикий незвіданий ринок. Величезний (в порівнянні з іншими країнами), але як з ним працювати — незрозуміло, просто дикий вестерн. Тому роками мріяли зробити базу української музичної індустрії, вербували для її підготовки десятки людей, читали-вичитували-правили й нарешті можемо відпустити у світ!» — пише про базу співавторка проєкту, Альона Дмуховська.

Базу контактів від Music Export Ukraine також можна доповнювати, надіславши інформацію про вашу організацію на пошту info@musicexportukraine.com.


Читайте також: що було на українській панелі Waves Vienna 2020

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024