Головна
>
Новини
>

Проект Ukrainian Song Project оголосив добір виконавців

Проект Ukrainian Song Project оголосив добір виконавців

Організатори фестивалю Ukrainian Song Project продовжили крайній термін подачі заявок на участь на 10 днів – до 10 червня. Десятка фіналістів відбору отримає можливість заспівати на Арені-Львів.

Заповнити та надіслати форму учасника можна за посиланням.

Національний проект Українська пісня

«Проект – це реальна допомога новим іменам в українській музиці, можливість для починаючих артистів заявити про себе. На одній сцені виступлять як визнані зірки, так і майбутні – ті, чиї імена незабаром голосно звучатимуть зі сцен кращих українських і всесвітніх фестивалів», – зазначає виконавчий директор Олександр Порядченко.

Конкурс відбудеться 17 серпня у Львові. Уже анонсовані перші хедлайнери цього літа – Без обмежень, Melovin, а також ENEJ.

Українська пісня або Ukrainian Song Project – це музичний захід, покликаний відкривати нові обличчя в українській музиці. Учасники телепроекту – це молоді артисти та гурти, які виконують пісні українською мовою.

У попередні роки на Українській пісні виступали Антитіла, Тартак, Скрябін, Олександр Пономарьов, Злата Огневич, Tayanna, Alyosha, Олег Скрипка та гурт ВВ, MELOVIN, Pianoбой, О.Torvald, DILEMMA та інші зірки.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024