Головна
>
Новини
>

Оголошено повний склад журі Національного відбору на «Євробачення-2018»

Оголошено повний склад журі Національного відбору на «Євробачення-2018»

Телеканали СТБ і UA:ПЕРШИЙ назвали повний склад журі Національного відбору на «Євробачення-2018». Судити відбір будуть переможниця «Євробачення-2016» Джамала, продюсер і музикант Євген Філатов та артист Андрій Данилко.

«Нові обличчя в складі журі Нацвідбору – це так само добре, як і нові імена серед учасників, – упевнена Наталя Франчук, керівник Національного відбору на «Євробачення» (СТБ). – Ми раді показати українцям, що серед них живуть найталановитіші люди. А Євген – це талант, помножений на прогресивний погляд на сучасну українську музику. Він багато років працює з кращими артистами, його проект ONUKA показав всій Європі, що в Україні є круті музиканти. Він відмінно розбирається в музичних трендах і може визначити, яка з конкурсних пісень цього року буде конкурентноспроможною».

Наразі триває прийом заявок від музикантів. Прямі ефіри Національного відбору-2018 пройдуть у лютому одночасно на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ. Заплановано 2 півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого). Переможець Нацвідбору представить Україну на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Лісабоні (Португалія). Придбати квитки на півфінали можна за посиланням.

Нагадаємо, що цього року музичним продюсером Нацвідбору став Руслан Квінта.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024