Головна
>
Новини
>

«Українська пісня» шукає талановитих молодих виконавців

«Українська пісня» шукає талановитих молодих виконавців

Проект «Українська пісня» оголосив старт прийому заявок від молодих виконавців та гуртів. Він триватиме до 1 червня, після чого 17 серпня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться церемонія нагородження та концерт.

До участі запрошуються гурти, дуети та сольні виконавці будь-якого жанру. Головна вимога – записана на професійній студії пісня українською. Заповнити заявку на участь можна тут.

«Для молодих артистів «Українська Пісня» – це відмінний стартовий майданчик і шанс проявити себе перед широкою аудиторією слухачів. Щороку ми оголошуємо конкурсний відбір серед нових імен на українській сцені – і отримуємо сотні заявок з усіх куточків України. За результатами голосування експертної ради, а також слухачів, десятка фіналістів відбору отримує можливість виступити на «Арені Львів» в одному шоу разом з іменитими артистами», – розповідає співзасновник і арт-директор Проекту Василь Вовкун.

Також організатори оголосили першого хедлайнера «Української Пісні» цього року – гурт Без Обмежень. Квитки на подію можна придбати за посиланням.

Фото: прес-служба

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024