Головна
>
EP
>

U:LAV – перша артистка лейблу Revet Sound. Ось її дебютний мініальбом

U:LAV – перша артистка лейблу Revet Sound. Ось її дебютний мініальбом

Студія Revet Sound та саундпродюсер Сергій Knob Любінський запустили власний однойменний лейбл. 16 березня вони презентували свою першу артистку – U:LAV та її дебютний мініальбом Лупа. Розповідаємо детальніше. 

Що відомо про лейбл?

Revet Sound утворено на основі однойменної студії. Працює в ньому безпосередньо сам Сергій Любінський, відомий за співпрацею із зірками української альтернативної сцена, а також The Hardkiss, Vivienne Mort, Cape Cod та іншими, а також музичний продюсер Антон Панфілов (Cloudless, Фіолет, Riffmaster). Як вони пояснюють, ідея утворилася через попит артистів на повний супровід виходу релізу, а не лише його безпосереднього запису.

«Ми активно працюємо над запуском лейблу Revet Sound, ціллю якого є сприяння концептуально новій українській музиці, яка гідно демонструватиме розвиток української культури в 21 сторіччі та фіксуватиме маркер України на карті світу», – розповідають засновники.

Поки що оголошено, що Revet Sound співпрацюватимуть із проєктом U:Lav. Подробиць про інших артистів немає.

Хто така U:LAV?

U:LAV – це проєкт 22-річної співачки Анни Монастирської. Збіг прізвищ із відомою оперною співачкою Людмилою Монастирською не випадковий. Анна – її донька. Музикою займається з дитинства – ходила у кілька художніх шкіл та навіть вчилася у Київському інституті музики імені Глієра. Серед своїх улюблених музикантів називає Емі Вайнгаус, Аґнес Обель, Сема Сміта, Бенжаміна Клементайна, а також українців – Vivienne Mort, Tik Tu, Constantine, ДахаБраха та Аліну Паш.

«U:LAV – це мій спосіб спілкування зі світом, нестримне бажання ділитися світлом, що мене наповнює, та думками сучасного покоління – покоління незалежних українців. Це спроби донести недолюбленим дітям, що таке свобода та що таке любов», – розповідає співачка.

У її першому релізі Лупа чотири треки, зосереджені на людській природі, вадах та чеснотах, які співачка намагається продивитися крізь лупу. Послухати його можна на стрімінгах.

Ось, що сама U:Lav розповідає про пісні альбому:

«НеГібони – пісня-сатира на сучасне суспільство, яка закликає не забувати про справжню цінність людини в часи бурхливого технологічного прогресу.

Де ж тут жити? – одночасно іронічна та глибока пісня, що описує людську ментальність.

Теорія – трек про питання, на які кожен з нас має дати власну відповідь.

Триденна подорож – композиція-нагадування слухачам про ту приховану реальність, яка існує в наших головах».

Нагадаємо, що 2017 року ми брали велике інтерв’ю із Сергієм Любінським, у якому він розповідав про заснування студії Revet Sound та свої принципи роботи.


Також ми є інформаційними партнерами українського інді-лейблу – WATRA. Дізнатися більше про нього можна у нашому інтерв’ю із засновниками Костянтином Почтарем та Андрієм Бояром. Ми також детально розповідали про одного із його артистів – Влада Гнатенко. Він випустив дебютний сингл Sunny in Jan та готується до презентації мініальбому.

Фото: Анна Євстігнеєва


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024