Головна
>
Новини
>

Відео дня: umritank презентував кліп Wasted

Відео дня: umritank презентував кліп Wasted

Проєкт umritank презентував відео на пісню Wasted з ЕР Dear Diary, який вийшов торік. Ми поспілкувались з виконавцем про новий кліп та роботу над ним.

Саша Мартинюк (umritank) — київський виконавець та автор пісень. У своїх треках він розповідає про внутрішню роботу людини над собою та погляд зсередини на навколишнє.

У коментарі для LiRoom він розповів, що ідея для кліпу виникла раптово:

«Я прокинувся від звуку мітли по асфальту. То працював двірник, а десь вдалині каркала ворона. Той ранній холодний день поклав початок всьому вайбу треку».

Про що саме кліп, umritank не хоче розповідати прямо, адже «кожен може побачити в ньому своє». Однак виконавець натякає, що Wasted показує проблематику сучасності, яка його бентежить.

«Від цієї проблеми герої іншого кліпу umritank — run, forest, run — тікають, не в змозі вплинути чи змінити дані обставини. А у Wasted ми просто спостерігаємо за нею ззовні, — пояснює umritank. — Проблема під носом, але у нас є дуже багато маскувань та ширм, за якими ми ховаємось, ми не можемо тверезо та впевнено на неї поглянути, оцінити, відпрацювати, піти далі, стати кращими, зрілішими, далекогляднішими».

Саша Мартинюк вважає, що ми часто закриваємо очі на очевидні проблеми навколо себе, що сповільнює особистісний розвиток.

Щодо самої відеороботи, то umritank надихався кліпом відомого гурту, але якого саме — не зізнається:

«Хто вгадає якою саме — надішлю пластинку, через років десять). Також на фоні є спіч одного крутого персонажу, і він там також не випадково. Правила ті ж, з мене вже дві пластинки».

Цікаво, що кліп збирався по шматочках. Наприклад, кадри з дівчиною відзняли ще півтора року тому для run, forest, run!, однак не всі сцени увійшли до відеороботи, тому їх використали для Wasted. А кадри з автомобілем — в листопаді 2021 року після зйомок іншого відео. Попри це відео вийшло цілісне.

Wasted є одним з треків Dear Diary EP, написаного umritank у співпраці з бруклінським продюсером Вейдом Аленом. Послухати всі 4 треки Dear Diary EP можна на стрімінгових платформах за посиланням.


Нагадаємо, нещодавно вийшов альбом найкращих хітів гурту Вхід у змінному взутті

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024