Головна
>
Відео
>

Відео дня: дебютний кліп нового проекту Нати Сміріної з Pur:Pur

Відео дня: дебютний кліп нового проекту Нати Сміріної з Pur:Pur

Новий експериментальний дует Astronata, що складається з саундпродюсера Іллі Місюри й вокалістки Нати Сміріної, представив перше лірик-відео на новий трек Pain. Режисеркою відео виступила Ася Ніколаєва.

Як зауважила Ната Сміріна, учасниця гуртів Pur:Pur і Astronata, це було схоже на магічний збіг світів і обставин. Відеоряд на Pain знімали на вулицях Сан-Франциско. Головні ролі виконали Владислав Козлов, артист балету, в минулому танцівник “Большого театру”, а нині соліст San Francisco Ballet, і американська актриса Кендра Макфі.

«На знімальному майданчику між Кендрою і Владом зав’язалися дивні почуття і вібрації. Тому в цьому відео ми бачимо не просто танці, міські локації Сан-Франциско і красиву блондинку актрису, а метафоричну історію болю і любові й ту саму хімію, яка трапляється між людьми, іноді навіть зовсім незнайомих між собою, які в одному великому місті живуть передчуттям зустрічі та, одночасно, розставання один з одним», – коментує режисерка Ася Ніколаєва.

Astronata також зараз працює над саундтреком і саунд-дизайном для короткометражного фільму On a Whim (Примха), який зняла Ася Ніколаєва. On a Whim буде представлений на відомому американському кінофестивалі незалежного кіно Sundance Film Festival. Також обидві команди замислюються про створення повнометражного фільму.

Нагадаємо, що останню свою роботу харківський гурт Pur:Pur презентував майже рік тому. А останній офіційний кліп гурту вийшов наприкінці 2017-го.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024