Головна
>
Музика
>

Відео дня: Крихітка, Тонка, Круть та Roxolana презентували маніфест «Ти є велика сила»

Відео дня: Крихітка, Тонка, Круть та Roxolana презентували маніфест «Ти є велика сила»

Прем’єра маніфесту Ти є велика сила відбулася під час церемонії нагородження Women in Art. The Resistance. Над створенням цього проєкту працювала команда Megogo Live спільно з ООН Жінки в Україні та Українським інститутом. 

Ідея маніфесту — наголосити на важливості внеску жінок у різних сферах та, зокрема, культурі.

Музичним продюсером маніфесту став музикант учасник гурту Тонка Ярослав Татарченко. 

Пісню Ти є велика сила виконали співачки Саша Кольцова (Крихітка), Марина Круть, Roxolana та Олена Карась (Тонка), яка також написала і музику. 

«Ми у Megogo Live давно мріяли реалізувати цю ідею – зняти проєкт, який би нагадував жінкам, що вони неймовірні! Дякуючи ООН Жінки нам це вдалось. Ми всі потребуємо підтримки, саме це і є метою маніфесту: надихнути жінок не спинятися на досягнутому і продовжувати вести власну боротьбу. Що б це не було: волонтерство, фронт, мистецтво, робота, сімʼя», —  розповідає режисерка каналу Megogo Live Лірон Добровольська.

У маніфесті також знялися номінантки цьогорічної Премії: Алевтина Кахідзе, Альбіна Ялоза, Вікторія Амеліна, Галина Крук, Лізавета Герман, Любов Якимчук, Ніна Захоженко та Оксана Черкашина.

«За останні роки премія Women in Arts стала платформою для підкреслення таланту та демонстрації досягнень українських мисткинь і діячок культури. Цього року Премія ще більш особлива для нас, адже вона вшановує досягнення за два минулі роки і внесок номінанток у спротив та відновлення. Це наш спосіб відзначити виняткову гідність, мужність, стійкість і талант українських жінок», — зазначила представниця ООН Жінки в Україні Сабін Фрейзер.


Читайте також: Відео дня: дивимося кліп на пісню «Сіґеле-міґеле» від Nazva

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024