Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Крихітки на пісню «Ланцюг»

Відео дня: дивимося кліп Крихітки на пісню «Ланцюг»

Гурт Крихітка випустив пісню Ланцюг і кліп на неї у колаборації з фондом «Повернись живим», аби привернути увагу суспільства до реабілітації ветеранів. 

Пісня була написана до повномасштабного вторгнення. Фронтвумен гурту Олександра Кольцова, що спершу трек звучав як особиста історія: 

«Ти тримаєшся за людину, інколи надто сильно, так, що світ втрачає сенс, коли її не стає. Сьогодні ми всі тримаємось одне за одного, тримаємо одне одного, Україна — це один великий ланцюг: військові, цивільні, рідні. І ми всі виявились міцнішими, ніж ми думали».

Нині ж пісня розповідає про те, як люди повинні підтримувати одне одного. До кліпу увійшли кадри з відбору до національної збірної України в Invictus Games. У них, за словами вокалістки, зображені люди, які подають приклад роботи над собою. 

Кліп зняли у колаборації з фондом «Повернись живим», аби зібрати кошти на реабілітацію ветеранів через спорт і забезпечити національну збірну України в Invictus Games.

У фонді наголосили, що наразі немає точної статистики щодо кількості ветеранів, які пройшли російсько-українську війну, втім за деякими прогнозами їх буде до двох мільйонів:

«Адаптивні види спорту є можливістю продовжувати активне повноцінне життя в умовах, коли тіло має значні обмеження після поранення чи захворювання. Вони дозволяють нашим захисникам і захисницям відновити віру в себе», — зазначає керівник ветеранського відділу «Повернись живим» Тарас Ковалик.

Зібрані кошти підуть на програму спортивної реабілітації захисників, які отримали поранення та травми під час бойових дій.


Читайте також: Відео дня: дивимося кліп на тікток-хіт Parfeniuk «Провела екскурсію 2.0»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024