Головна
>
Відео
>

Відео дня: girl power у спільному кліпі Pianoбой та Alina Pash

Відео дня: girl power у спільному кліпі Pianoбой та Alina Pash

Pianoбой представив кліп на пісню Перша леді у колаборації з Alina Pash. Режисеркою стала Тоня Ноябрьова, операторкою Лена Чеховська, а продюсерками Марія Куликова та Саша Кравченко.

«Жінки сильно вплинули на мою особистість і наповнили моє життя новими сенсами. Ми живемо в часи, коли у жінки є право вибору — бути собою. Як тільки я записав демо, відразу зрозумів, що мені тут не вистачає голосу сильної, вільної, коханої і трохи зухвалої дівчини. В голові відразу ж зазвучав голос Alina Pash», — зазначає Дмитро Шуров.

Героїнями відео стали чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова, модельєр Лілія Літковська, телеведучі Василіса Фролова та Кароліна Ашіон, актриси Олена Кравець та Наталія Васько, бізнесвумен Олена Борисова, волонтер Ліна Дешвар, танцівниця Даша Зарубіна, режисер Настя Фалілеєва, травесті-діва Дана Нешнл, Олена Гудкова (Кураж-Базар), Сабіна Мусіна (G-Bar), Ольга Кудиненко (фонд «Таблеточки») та інші.

«Я вірю в girl power! І чекаю ваших надихаючих історій з хештегом #перша_ледi», — каже запрошена співачка Аліна Паш.

Раніше Alina Pash випустила новий кліп на сингл Slukhay з альбому PINTEA: GORY. А у 2019 році Alina Pash презентувала альбом Pintea: Misto та мультфільм до нього.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024