Головна
>
Новини
>

Проект Vilna презентував другий сингл

Проект Vilna презентував другий сингл

Сьогодні, 4 квітня, співачка Vilna презентувала другий сингл Bereza. В основі треку — народна пісня Чом ти білая береза.

Композиція була створена для програми Фольк.Music, що виходить на телеканалі UA:Перший. Аранжуванням треку Bereza займався дует саундпродюсерів Wawewalkrs (Юрій Водолажський та Нікіта Рєва), а партію електробандури зіграв Іван Ткаленко.

«Чом ти білая береза, яку запропонували нам продюсери Фольк.Music — це лірична пісня про нерозділену любов, її героїня або закохалася не в того, або закохалася не в той час. Але оскільки у Vilna дуже сильний характер, ми одразу ж вирішили, що сумувати в пісні не будемо, а сприймемо драматичну історію з пісні по-філософськи: ну закохалося, ну не в того, з ким такого не бувало? Не варто сумувати, життя продовжується і попереду обов’язково буде нове життя», — розповіла співачка.

Проект Vilna стартував на національному відборі Євробачення з піснею Forest Song. Обличчям проекту є співачка Ірина Бояркіна, яка у свій час брала участь у шоу X-Фактор. Продюсуванням гурту займається Денис Ямбор.

«Bereza стала внеплановим твором у нашому репертуарі. Але вона виконана в тому напрямку, в якому буде розвиватися Vilna. Ми хочемо робити актуальну сучасну музику, поєднуючи її з елементами українського етно», — поділився Денис Ямбор.

Фото: Олександр Пілюгін

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024