Головна
>
Новини
>

Vivienne Mort заспівали дуетом з Omana

Vivienne Mort заспівали дуетом з Omana

Даніела Заюшкіна випустила спільний трек Демони з колишнім гітаристом Vivienne Mort, Олексієм Богомольним, який нині грає в гурті Omana.

Разом з піснею музиканти випустили відео, яке зняла команда Привіт. Раніше вони знімали для Vivienne Mort кліп Думаю про тебе.

«Музика сама підштовхнула написати текст-розповідь. Наче це не пісня, а оповідання. Думки одразу полетіли у ліс, і закрутилося…» — каже Олексій.

Пісню написав Олексій. Ще під час написання він думав, що Даніелі Заюшкіній мало б сподобатись. Тому він і запросив Vivienne Mort записати дует. Разом із барабанщиком та продюсером гурту, Глібом Процівим, вони зробили нове аранжування для пісні. Під акустичну гітару, щоб можна було зіграти у лісі навколо вогнища і повикликати демонів, як кажуть автори.

Це один з небагатьох дуетів Vivienne Mort. Фронтвумен гурту скептично відноситься до “дуетів заради дуетів” та прагне, щоб співпраця несла у собі виключно творчу мету. Попередній фіт гурту спільно з електронним продюсером Morphom вийшов чотири роки тому.

«Я дуже рідко співаю пісні спільно з іншими виконавцями, хоча регулярно отримую цікаві пропозиції. Річ у тім,  що до «фітів» у мене таке ж ставлення, як до всіх інших пісень: це має відбуватися природно для мене, в результаті натхнення, пориву, дружби, чогось внутрішнього. Ми з Льошею давно дружимо, в зовсім юному віці мали спільне коло інтересів, проводили разом увесь час і слухали одну музику. Він пише пісні з рідною мені мелодикою та настроєм, і я знала заздалегідь, що пісня буде мені близькою та зрозумілою. Напевно, буде доречно сказати, що ми самі породжуємо своїх демонів. Вигнати їх, здається, неможливо, але можна вгамувати. Чим раніше, тим краще. Ніколи не знаєш, який вальс стане прощальним», — каже Даніела Заюшкіна.


Читайте також: ДахаБраха та Vivienne Mort номіновані на Шевченківську премію. Чому це дивина?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024