Головна
>
Музика
>

warнякання безкоштовно виступлять на Мандрівному фестивалі Docudays UA

warнякання безкоштовно виступлять на Мандрівному фестивалі Docudays UA

Проєкт warнякання 9 грудня вперше проведе концерт у Кременчуці на Мандрівному фестивалі документального кіно Docudays UA. Вхід на концерт — вільний за попередньою реєстрацією. Перед виступом на Мандрівному фестивалі Docudays UA Антон Слєпаков разом із політологом Миколою Давидюком проведуть дискусію «Як починати будувати сильну країну вже зараз».

warнякання — документально-терапевтичний проєкт Антона Слєпакова (гурт Вагоновожаті) та Андрія Соколова на лейблі Dnipropop. Проєкт створювався як реакція на повномасштабне вторгнення Росії в Україну. За словами авторів проєкту, кожен трек — як маленька «короткометражка»: якась повністю документальна, а якась вигадана та «за мотивами». За час повномасштабної війни Антон та Андрій дали понад 70 благодійних концертів в українських та європейських містах.

Docudays UA — це мандрівний фестиваль документального, присвячений правам людини. Покази фільмів відбуваються на різноманітних майданчиках, включаючи кінотеатри, будинки культури, школи, вищі навчальні заклади, кіноклуби, креативні простори, книгарні, бібліотеки і навіть установи пенітенціарної системи.

Лірум є інформаційним партнером Docudays UA.

Центральною темою цього року став «образ майбутнього». Організатори зазначають, що це «розмова про справедливість».

«Будувати свою країну потрібно вже зараз, в умовах повномасштабної війни. Російська агресія триває не лише на фронті. Її деструктивний вплив не зупиниться й тоді, коли затихнуть гармати. Тому Україні треба напрацьовувати модель захисту свого інформаційного, політичного, культурного та соціального простору, аби не втратити здобутки, побороти недовіру до влади, корупцію, культурні розриви в соціальних прошарках», — коментують автори проєкту.

Під час дискусії спікери обговорюватимуть такі питання: як відбудовувати свою країну, як посилити європейський орієнтир та яким буде місце України у світі?

Щоб бути присутнім на дискусії — треба попередньо зареєструватися. Адресу зустрічі надішлють зареєстрованим учасникам. 

Читайте також: «Абсолютно мобільна пересувна машина спогадів, фіксування злочинів та відбиток часу»: warнякання випустили альбом та презентують його у Києві

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024