Головна
>
Музика
>

«Друга Ріка» вирушає в благодійний європейський тур

«Друга Ріка» вирушає в благодійний європейський тур

За ініціативи європейських промоутерів український рок-гурт Друга Рік вирушає в благодійний тур під назвою «Хто, якщо не ми?». В межах туру гурт збиратиме кошти на закупівлю тактичної амуніції для військових та на допомогу постраждалим від повномасштабнох війни. Тур розпочнеться 29 квітня з Вільнюса.

З початком великох війни музиканти почали волонтерити. Зокрема, фронтмен гурту Валерій Харчишин почав збирати кошти на амуніцію для військового підрозділу, до якого вступив його брат. А згодом хлопці дали онлайн-концерт під назвою «Маріуполь». В межах цього заходу вдалося зібрати понад 600 тисяч гривень на тактичну амуніцію вже для іншого військового підрозділу.

Тепер Друга ріка вирушає в благодійний концертний тур Європою. Усі зібрані кошти музиканти скерують на допомогу Україні, щоб підтримати постраждалих під час бойових дій в Україні, а також закупити тактичну амуніцію для військових.

«Друзі, ми не покидаємо країну, а лише використовуємо можливість провести виступи там, де це можливо. Для цього матимемо дозвіл на одноразовий виїзд та зобов’язання на наше гарантоване повернення після закінчення туру. Наша мета — не обтяжувати й так виснажений український народ, а зібрати якомога більше допомоги українцям, там, де це можливо, аби прискорити перемогу України над російськими окупантами», — пояснив лідер гурту Валерій Харчишин.

Благодійний європейський тур розпочнеться 29 квітня з Вільнюса. Концерт пройде в залі Vakaris Vilnius. Наступні виступи відбудуться в такі дати:

  • 30 квітня — Рига (FIRST MIR);
  • 1 травня — Таллінн (CATHOUSE);
  • 4 травня — Прага (Retro Music Hall, Praha 2);
  • 5 травня — Брно (Zoner BOBYHALL).

Квитки можна купити за посиланням.

Список міст туру може збільшуватися, тож лідкуйте за новинами на сторінках гурту в соціальних мережах Facebook та Іnstagram.

Для тимчасово переміщених осіб, зареєстрованих у відповідний спосіб громадян України, вхід на концерти безкоштовний. Для безоплатного відвідування концерту необхідно попередньо заповнити форму за посиланням та надіслати будь-який внесок на закупівлю амуніції для ЗСУ на благодійний рахунок гурту, зазначений у формі.


Читайте також: Гурт Крихітка випустив новий трек

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024