Головна
>
Музика
>

Вокалістка Within Temptation стала хедлайнеркою Atlas United 2024

Вокалістка Within Temptation стала хедлайнеркою Atlas United 2024

20 червня організатори Atlas United 2024 оголосили, що іноземною хедлайнеркою цьогорічного фестивалю стане вокалістка нідерландського метал гурту Within Temptation Шарон ден Адель. Її виступ відбудеться 14 липня.

За словами організаторів, пісні гурту прозвучать в унікальному форматі — у супроводі Gosorchestra та хору. Gosorchestra — оркестр, що спеціалізується на виконанні поп- та рок-хітів в симфонічному аранжуванні

Аранжування програми створює українська композиторка Марія Яремак.

«Колись я дуже захоплювалася легендарним лайв-альбомом Within Temptation Black Symphony. Проте, навіть не могла і подумати, що одного разу в Україні ми не тільки спробуємо відтворити схожий формат, але що і я стану частиною цього процесу. Ми вирішили з Within Temptation додати деякі українські елементи в один з номерів. Тому на початку виступу ви зможете почути етнічні мелодії, заховані в оркестрове полотно. Навіть слухаючи це зараз, я вкриваюсь мурахами», — коментує Марія Яремак.

Від початку повномасштабного вторгнення гурт активно підтримує Україну: у перші місяці війни артисти записали live-виконання пісні Whole World Is Watching з українським прапором на тлі для телемарафону Save Ukraine #StopWar.

А також присвятив Україні свій останній альбом — Bleed Out. А на початку 2024 року Шарон приїжджала до Києва, щоб зняти кліп на пісню A Fool’s Parade, записану з українським музикантом Alex Yarmak. Усі роялті з цього треку гурт передає благодійній ініціативі Music Saves Ukraine.

«Україна — прекрасна, а її народ неймовірно стійкий та сповнений енергії в цій надскладній ситуації. Це джерело натхнення для нас і для багатьох у всьому світі. Просто знайте, що ви не самі, вас підтримує дуже багато людей. Слава Україні!», — каже Шерон.

Нагадуємо, що мета Atlas United 2024 — зібрати 100 мільйонів гривень на наземні та повітряні дрони для ЗСУ. Доєднатися до збору можна за посиланням. А також 15 відсотків від кожного придбаного квитка перераховується на збір.

Пройде фестиваль у Blockbaster Mall у Києві (проспект Степана Бандери, 36). На території торгового центру діє найбільше укриття країни й в разі повітряної тривоги відвідувачі фестивалю зможуть оперативно евакуюватися.

. У лайнапі Atlas United 2024 — БумбоксАртем ПивоваровБез ОбмеженьЖадан і СобакиКурган & Agregat та інші. Окрім концертів на фестивалі також можна буде відвідати виступи Підпільного Стендапу:

Купити квитки можна за посиланням.


Читайте також: 25 текстів, 11 плейлистів: Лірум презентував проєкт «Культура в регіонах» та інтерактивну мапу

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024