Головна
>
Зарубіжне
>

Співачка Селена Гомес отримала звання «Жінки року» за версією Billboard

Співачка Селена Гомес отримала звання «Жінки року» за версією Billboard

Вчора, 31 жовтня, видання Billboard назвало ім’я «Жінки року-2017». Нею стала американська співачка Селена Гомес. Церемонія нагородження пройде 30 листопада у Лос-Анджелесі.

Серед музиканток, які раніше отримували цей статус – Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Katy Perry, Fergie, Beyoncé та Madonna.

«Селена не лише підкорює чарти, а й постійно надихає молодих жінок у всьому світі бути справжніми, стояти за себе і не боятись подати голос, – прокоментував Джон Амато, президент The Hollywood Reporter-Billboard Media Group. – Вона ніколи не боїться вистовити свою думку і виступає за проблеми інших».

Видання Billboard зазначає, що наразі співачка знаходиться на вершині своєї музичної кар’єри. За останні три роки її сингли неодноразово потрапляли у першу десятку чарту Billboard Hot 100, а п’ять її лонгплеїв були у списку Billboard 200.

Окрім музичних заслуг, Селена Гомес виступила виконавчою продюсеркою серіалу Netflix «13 причин чому», співпрацювала з брендами Coach та Puma, а також активно займалась благодійністю.

Фото: джерело

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024