Головна
>
Кіно
>

Прохасько, Слєпаков, Сливинський та інші: В Дрогобичі пройде Х Міжнародний Шульцфест

Прохасько, Слєпаков, Сливинський та інші: В Дрогобичі пройде Х Міжнародний Шульцфест

Цьогорічний Х Міжнародний Фестиваль Бруно Шульца (ШульцФест) складається із двох частин — перша відбудеться у Любліні 7-10 липня, друга — у Дрогобичі 12-17 липня.

Бруно Шульц — польський письменник і художник єврейського походження. Він народився 12 липня у Дрогобичі. Саме через це у день його 130-х уродин у місті розпочнеться друга частина ШульцФесту.

Упродовж шести днів у Дрогобичі пройдуть концерти гуртів Три кроки в ніч та Brat, виступи музичного проєкту warнякання, вистави та перформанси, художні виставки та літературні зустрічі, цикли читань «Бруно Шульц: жахіття й уява» та «Україна віршів / вірші в укриттях».

Зокрема, в межах заходу відвідувачі зможуть зустрітись із Сергієм Жаданом, Анджеєм Стасюком, Юрієм Андруховичем, Тарасом Прохаськом, Андрієм Любкою, Яцеком Подсядло, Катериною Калитко, Монікою Шнайдерман, Олександром Бойченком, Антоном Слєпаковим, Григорієм Семенчуком, Марціном Сендецьким, Юрком Прохаськом, Павлом Прухняком, Юрієм Винничуком, Влодком Кауфманом, Нікітою Каданом, Остапом Сливинським, Євгеном Нахліком, Ією Ківою, Юзефом Олєйнічаком, Зоряною Рибчинською, Данилом Ільницьким, Аллою Татаренко, Андрієм Павлишиним, Міхалом Клінґером, Бартоломеєм Міхаловським, Левком Микитичем та іншими учасниками.

Зауважимо, що вхід на фестивальні події безоплатний. Також під час ШульцФесту проводитиметься благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ.

За оновленнями та програмою слідкуєте на сторінці ШульцФесту у фейсбуці.


Читайте також: Фільм «Не все буде добре» захисниці Хелени Максьом з’явився на TakFlix

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024