Головна
>
Новини
>

Премія Yuna назвала найкращий хіп-хоп та електронний хіт року

Премія Yuna назвала найкращий хіп-хоп та електронний хіт року

9 березня відбулося нагородження переможців у перших чотирьох номінаціях Національної музичної премії YUNA 2020. Переможців в інших 13 категоріях стануть відомі на безпосередній церемонії 24 березня.

У категорії «Найкращий хіп-хоп хіт» переміг дует alyona alyona та Alina Pash з треком Падло. Maruv із треком Siren Song забрала статуетку за «Найкращий електронний хіт», водночас Луна перемогла у новій номінації «Інший формат».«Найкращий менеджмент артиста» вручили MONATIK Corporation.

«YUNA в черговий раз розтрощила міф про те, що переможці премії це кожного року “на манежі одні й ті ж”. У трьох із чотирьох номінацій переможці отримали статуетки вперше. Ані alyona alyona, ані ЛУНА, ані MONATIK Corporation ніколи ще не перемагали на YUNA», – прокоментував Павло Шилько, генеральний продюсер премії.

Нагадаємо, 9-а церемонія вручення премії YUNA 2020 відбудеться 24 березня у Палаці «Україна». Організатори вже розповіли, що серед артистів, чиї виступи глядачі побачать на церемонії, – MONATIK, MELOVIN, MARUV, дует Alina Pash & KRUTЬ, Артем Пивоваров. А ведучим церемонії стане шоумен Володимир Остапчук. Квитки можна придбати за посиланням.

Фото: пресслужба премії

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024