Головна
>
Новини
>

ZaxidFest зробив безкоштовний вхід для людей з обмеженими можливостями

ZaxidFest зробив безкоштовний вхід для людей з обмеженими можливостями

Сьогодні стало відомо, що фестиваль ZaxidFest зробить відкритий вхід для людей з обмеженими можливостями. Про це організатори повідомили на офіційній сторінці Facebook.

14650204_1130080627029006_7944765094400268971_n

“Наш пріоритет – налагодження місця проведення фестивалю відповідно до потреб його учасників. Ми хочемо, щоб це було дружнє місце для всіх”, – коментують організатори.

Окрім безкоштовного входу, на території фестивалю буде встановлено спеціальні платформи для перегляду Головної та Рок сцен, окрема вбиральня, а також налагоджена робота волонтерів, що будуть стежити за платформою та допомагати у пересуванні територією. Також буде організовано щогодинний транспорт від фестивалю до Центрального залізничного вокзалу Львова. На спеціальну платформу зможе ввійти також одна людина, що супроводжуватиме.

Ця функція діятиме для відвідувачів з обмеженими можливостями (за наявністю посвідчення інваліда 1-ої, 2-ої групи з ураження опорно-рушійного апарату та 2-ої групи по зору). Для отримання цих послуг необхідно заповнити анкету.

Нагадаємо, що фестиваль ZaxidFest пройде 18-20 серпня у селі Родатичі Львівської обл. У лайнапі Tik Tu, O.Torvald, Breaking Benjamin, Антоха МС, Sinoptik, 5 vymir, PAIN, Enter Shikari, Noize MC, Onuka, Editors та інші.

Фотографія обкладинки: Facebook


Придбати квитки на фестиваль ZaxidFest можна за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024