Головна
>
Музика
>

Ziferblat випустили альбом «Перетворення»: слухаємо

Ziferblat випустили альбом «Перетворення»: слухаємо

7 квітня київський гурт Ziferblat випустив дебютний повноформатний альбом Перетворення. Музиканти кажуть, що це терапевтична музика про те, як «здуріла реальність краде розум, спокій і тебе у тебе самого». До LP увійшло 13 треків.

Циферблат — київський гурт, який було створено на початку 2015 року. Наприкінці 2017 року презентував свій дебютний мініальбом Кіносеанс. Зараз до складу гурту входить Даніїл Лещинський, Валентин Лещинський та Федір Ходаков.

Перший повноформатний альбом гурт анонсував майже пів року тому піснею про дитячі бажання й ранню самопожертвувану любов Для чого ти прийшла?

Згодом випустили трек Диско-Фанко, який серед іншого, присвятили гурту 5 Vymir. Циферблат вважає їх одним із найбільш недооцінених в українській музиці.

У Перетворенні тріо продовжує привертати своїми піснями увагу до інших персон. Так, наприклад, у треці Дурень Циферблат співає про харківського художника й міську легенду Олега Мітасова. Фраза «Счастье мое, я здесь И жду тебя», яку ви чуєте, є однією з його робіт.

«Цей альбом-для-занурення, внутрішня концепція якого розкривається сильніше з кожним наступним колом прослуховування. Він несеться, вирує, морозить, плететься і завмирає — не даючи можливості зрозуміти, тільки відчути. Тут навіть ритми приховують щось від тебе», — коментують повноформатник музиканти.

Над альбом також працювали звукорежисер Сергій Любинський (Knob) та саундпродюсер Гліб Проців. Авторка обкладинки — Тетяна Ямщікова. А на деякі треки (Диско-Фанко, Дерева, Земля) із саксофоном запросили Андрія Мартиненка (Бармалій).

Разом із релізом альбому гурт анонсував великий сольний концерт на якому і презентують Перетворення.

Коли: 22 квітня о 18:00
Де: Bel’Etage, вул. Шота Руставелі, 16А
Вхід: за квитками.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024