Головна
>
Новини
>

O.Torvald представить новий альбом “ТИ Є”

O.Torvald представить новий альбом “ТИ Є”

Гурт O.Torvald завершив роботу над новим альбомом. Третім альбомом в історії гурту. Альбом, що отримав назву “Ти Є”, записувався в Києві на студії “Бобіна” в період з червня по вересень 2014 року.

Саундпродюсером альбому став Андрій Хливнюк (Бумбокс). За звук альбому “Ти Є” відповідає CEO студії “Бобіна”, Дмитро Хомулко.

Найближчим часом будуть опубліковані трек-лист, обкладинка альбому “Ти Є” (авторства DJ Polarnik) і розклад грудневого туру O.Torvald.

Женя Галич (вокал, гітара) про альбом:

“Для всього гурту цей альбом був експериментом. Ми прийшли на студію “Бобіна” – у нас не було жодної готової пісні. Ми грали на студії, розвивали уривки фраз, ганяли рифи по колу, і одразу записували те, що вийшло. Ми приїжджали на репетиційну базу, репетирували з 11.00 до 13.00 і відразу їхали на студію, де нас чекав Андрій Хливнюк. Андрій різав те, що ми робили. Втручався в тексти, в аранжування – прийняти це було непросто. В результаті Андрій почув нас, ми – його, і мені дуже подобається те, що вийшло. На студії ми до ночі писалися. Репетиція-студія-дім-сон. І так по колу. Чотири місяці. Первісна концепція альбому до кінця запису змінилася кардинально. І мені це дуже подобається. Сподобається і вам”.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024