Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп temstime на трек «тону»

Відео дня: дивимося кліп temstime на трек «тону»

11 жовтня temstime презентував свій дебютний альбом — Chaos. Виконавець каже, що його перший лонгплей про хаотичність думок, світу, поглядів, почуттів. У межах релізу також вийшов кліп на трек тону, який натхненний журнальною естетикою нульових. Режисеркою кліпу стала Ангеліна Ткачишин.

«У моїй голові настільки багато думок на цьому етапі життя, я не можу їх впорядкувати. Я їх перетворюю в музику, тому вона така різна та хаотична. Від першого синглу “бруд”, що про опір брудному світу, і дотепер ця тема продовжується в різних інтонаціях та звуках», — коментує реліз temstime

temstime — музичний проєкт співака, сонграйтера, саундпродюсера, режисера та моделі Артема Шойжолова з Запоріжжя.

Альбом Chaos виконавець писав 9 місяців та випустив його у свій день народження. Говорить, що під час роботи над альбомом він реалізував хаос, знаходився в ньому кожного дня та зараз його майже здолав.

А ще в підтримку LP Артем випустив лінійку мерчу з брендом одягу Stolen Moon.

temstime каже, що у своїй творчості надихається Troye Sivan, Charli XCX та естетикою музичного світу 90-х та 00-х. Автор прагне додати сучасному українському поп простору трохи психоделічності американських нульових у поєднанні з сучасними сенсами у ліриці.

Це перша співпраця виконавця з режисеркою Ангеліною Ткачишин. Раніше вона створила кліпи для Marquis на трек безупинно думаю та колаби Mby й NichkaЗникай.


Читайте також: 13 нових релізів від редакції Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024