Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: Yarima про дебютний альбом «Вояж»

Пісня за піснею: Yarima про дебютний альбом «Вояж»

11 жовтня Yarima представила свій перший повноформатний альбом — Вояж.  Збірка складається з інтро і 8 синглів. За задумом виконавиці, кожна пісня відповідає певній планеті сонячної системи. Yarima каже, що збирала ці пісні близько двох років та у них оспівані різні періоди її життя: від відчаю до відчуття сили.

«Це 9 пісень, які відкривають мене з різних боків. У своїй музиці я завжди говорю про щось дуже особисте, завуальоване в метафорах і епітетах. Але я дуже радію, коли слухачі або здогадуються, що саме я мала на увазі, або підставляють свій досвід у межі текстів. Я відчуваю, що я оголяюся, коли випускаю сингли. Коли це цілий альбом — я віддаю всю себе на осмислення людям. Музика — це не просто те, що я створюю. Бо я і є цією музикою», — коментує Yarima.

Спеціально для рубрики «Пісня за піснею» виконавиця розповіла про кожен трек нового альбому.

Злови мене

Пісня про страх стосунків і постійне прагнення знайти довіру до світу. Я впевнена, всі ми хоч раз тікали від того, чого насправді хотіли.

Гірко

Про усвідомлення того, що ніщо не вічне. Партнери йдуть, стосунки завершуються, життя змінюється. У цьому безперервному русі хочеться зберігати любов і трепет до людей, з якими ти був щасливий хоча б трохи.

Вікно

Для мене є зразком пейзажної лірики. Хоча подекуди описує набагато глибші емоції. Я відчуваю життя, коли торкаюся трави чи змиваю з себе краплі морської солі. Природа — мій осередок тверезого розуму.

Запитую

Це діалог з коханою людиною. Щире бажання дізнатися відповіді на всі питання про те, чому ваші світи поєдналися.

Не знаєш

Маніфест моєї впевненої версії. Заява про те, як я бачу і відчуваю все навколо. Це мій особистий надрив, який я виписала у ноти.

Омана

Пісня про надії, які не справдилися. Про хибний погляд на взаємини й оманливу насолоду короткочасним.

Крила

Щира балада про глибокі відчуття. Особливо приємно розділити цю пісню з чудовою Владиславою Меліс, яка своїм магнетичним вокалом доповнює енергетику треку.

Цинія

Трек про митця та його життєву мету. Про постійне прагнення віддавати себе людям і змінювати світ на краще.


Yarima (Марія Коваленко) — переможниця digital-проєкту Pepsi Music Star,  здобувши головний приз — продюсування від The Hardkiss, а також можливість записати власний EP, зняти відеокліп і виступити разом із The Hardkiss на НСК «Олімпійський». Також перемогла в номінації Young Blood (Jury’s Choice) 2024 від Jager Music Awards.


Читайте також: Гурти, які передбачили появу квадроберів: слухаємо плейлист

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024