Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: Badwor7h про дебютний альбом «HDpizdoRezka»

Пісня за піснею: Badwor7h про дебютний альбом «HDpizdoRezka»

18 жовтня відбувся реліз дебютного лонгплею Badwor7h HDpizdoRezka. Виконавець розповідає, що альбом є поєднанням експериментів та унікальних колаборацій. 8 треків бейс-музики, ріддім-дабстепу, електропанку, електро та драм-н-бейсу.

Спеціально для рубрики «Пісня за піснею» Badwor7h розказав про кожен трек нового альбому.

Badwor7h (справжнє імʼя — Дмитро Колесніченко) — це електронний продюсер з Києва, який поєднує рейв-культуру нульових із сучасними підходами до саундпродюсування.

Gimme All

Травень 2023. Основоположним у треку став стеб, що в момент асоціативно переносить до музики Beastie Boys. А те, що він чергується зі скретчами, задає сеттінг dj-рутин зі змагань на кшталт DMC World Champion кінця 90-х. І все це під сучасно задизайнений бас.

Disrup7

Квітень 2024. Бавився з накруткою басів і лінивими грувами. І тут буквально засемпловано фразу Beastie Boys з треку Intergalactic.

Lazer 7rack

Березень 2024. Оригінальне демо зробив Daniel Liversage з Копенгагену, коли ми планували зробити щось разом. У нас насправді схожі смаки та ходи в треках. Я просто розвинув його ідею, що мені була близька: фанкі вокал і стеби, через які весело, плюс лазерні баси та біг-біт, через які стильно та хочеться слемитися.

Oh Baby

Листопад 2023. Простий, як два пальці, електро трек. Для мене це принаймні електро, хоч і неканонічне без квакаючих кислотних синтів, і з акцентом на ударці. Тому, мабуть, це настільки ж класифікується і як басистий брейкбіт. Як завжди контрастне поєднання: в лоб сексі вокал, плюс неочевидні техноїдні штучки, морфінг звуків. Ну типу я хуліган.

Jus4dahood

Березень 2024. Зразковий джамп-ап із незразковим свінгом. Я дуже пишаюся, що в цьому треку зашкалює кількість використаних моїх напрацювань — там і синтезовані тарілки, і бас з’явився коли я вів лекцію на своєму курсі по продакшну, і є різні семпли, що я крутив собі для інших жанрів колись в далекі роки.

Frui7y Loops S7udio

Квітень 2023. Ігор SVZZ прийшов до мене писати якусь крінжову комерцію на продаж, ми від неї втомились і перемикнулися на щось протилежне. Вийшов абсолютно пришелепкуватий ріддім трек, НЕ написаний у Fruity Loops Studio. Із басом категорії «надважка вага» та текстурами, що стікають по вухах як огидний слиз.

Drill Me Maybe

Лютий 2023. Kørper відправив мені пачку демок на коллаб. Мені запав цей кричущий бас, я обрамив його свінговим грувом та плотною ударкою, а потім дуже довго сумнівався в цьому треку та боявся грати його на виступах, бо дуже він волає на слухача. А потім виявилося, що він у багатьох фаворит.

F U

Липень 2023. Рефлексую про пройдешні стосунки, злюся, сублімую в музику. Трек мав бути значно повільнішим, але під виступ у Берліні я його розігнав до 160bpm і люди дуже палко відреагували. Ну, а кому не хочеться покричати своєму забраному образному антиподу «пішов у сраку»? І оцим «пішов у сраку» я прощаюся з любими слухачами.


Читайте також: Пісня за піснею: Yarima про дебютний альбом «Вояж»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024