Головна
>
Відео
>

Київський музикант Тері Фао презентував танцювальний кліп

Київський музикант Тері Фао презентував танцювальний кліп

8 серпня київський музикант Тері Фао презентував кліп на пісню Де… . Зйомки проходили у київському палаці культури «Росток».

За зйомку та монтаж кліпу відповідала Artory web video studio. У зйомках відео взяли участь танцівники Олег Моіса та Аня Белан. Хореограф-постановник — Валерія Кулінова.

«Коли побачив локацію — з’явилась нав’язлива ідея зняти там кліп, а згодом спало на думку, що ідею просто треба реалізувати. Оскільки пісня танцювальна, мали бути танці. У багатьох сценах герої самі у великій залі, в цьому є якась інтимність, яку я намагався передати в пісні. Хоч пісня яскрава та весела, кліп вийшов досить тьмяний, але саме так найкраще можна пов’язати відео з досить таки особистим треком, як казав раніше — інтимним», — поділився музикант.

Сингл Де… ввійшов в міні-альбом Не кажи, який вийшов 30 березня. Це не перший трек з ЕР, на який музикант презентує кліп. Послухати платівку та подивитись відео на пісню Не кажи можна за посиланням.

Про Тері Фао — виконавець з Києва, який почав свою діяльність у 2014 році. На рахунку у музиканта два міні-альбоми — Calypso (2015) та Не кажи (2017).

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024