Головна
>
Відео
>

Співачка KiRA MAZUR презентувала експериментальний кліп

Співачка KiRA MAZUR презентувала експериментальний кліп

У середу, 15 листопада, співачка KiRA MAZUR презентувала кліп на пісню Я би. На підготовку до зйомок команді знадобилось понад півроку і у результаті робочий процес тривав 22 години.

Режисером кліпу став Максим Ксьонда. В кліпі KiRA MAZUR примірила на себе близько 10-ти стилізованих вінтажних образів. Над ними працювали дизайнери Ольга Недобійчук та Юлія Євстратенко, візажист Світлана Римакова та перукар Олена Твеліна.

«Знімальний процес видався для мене дуже важким. Причому в мене не вперше були довгі зйомки, але ці далися для мене з великим трудом. Від частих змін образів та макіяжу в мене боліли очі та постійно хотілося спати, останні години чотири-п’ять я взагалі очі відкривала лише в кадрі, – поділилась KiRA MAZUR. – Ще був один дуже страшний для мене момент: ми повинні були знімати одну із сцен на вертолітному майданчику, але він виявився закритим, та єдиний варіант потрапити туди – пожежна дробина. У той момент я зрозуміла, як я боюся висоти, тому що вилізти по ній треба було на рівень третього поверху. У слизьких чоботах та в костюмі льотчиці, долаючи сильний та холодний вітер. А потім ще злізти звідти. Для мене це був справжній стрес».

Сама після Я би була написана три роки тому, але презентована лише зараз в новому аранжуванні. «Я неймовірно рада та вдячна долі, що пісня потрапила до Віталія Клімова та сподобалася йому, і що він взявся за її продюсування. Спочатку вона була зовсім іншою – більш мелодійною та в стилі реггі. Спільно з Дмитром Ципердюком ми написали нове аранжування, змінили стиль та темп, а саундпродюсер Віталій Телезін довів її звучання до ідеального», – розповіла співачка.

kira mazur

На підтримку синглу та кліпу Я би, 30 листопада у Київському Планетарії KiRA MAZUR представить столиці нову концертну шоу-програму 360 градусів «Послання до Всесвіту. Я би…». Квитки доступні за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024