Головна
>
Анонси
>

Техно-діджей LOUH виступить на вечірці в новому клубі Crest на Хрещатику

Техно-діджей LOUH виступить на вечірці в новому клубі Crest на Хрещатику

У Києві в новому клубі Crest на Хрещатику 9 листопада пройде перша вечірка Lost & Sound від творців вечірок Parental Advisory. Зазначається, що проєкт складатиметься з серії вечірок від промоутерів і діджеїв S. A. Tweeman і Sergen Makaren. Першим гостем стане діджей зі швейцарського творчого об’єднання і лейбла Les Points – LOUH.

«Lost & Sound – ідейне продовження проекту Parental Advisory, місце дія якого перенесеться в самий центр Києва – в клуб Crest. Тим часом вечірки під оригінальною назвою Parental Advisory продовжать своє існування в Клоузер. Першим гостем нового проекту стане діджей зі швейцарського творчого об’єднання і лейбла Les Points – LOUH. Його ім’я добре відоме музичним селекціонерам в жанрах ейсід, електро та гіпнотранса», – розповідають організатори.

Локальну підтримку швейцарському гостю складе Sasha Zlykh – частий гість рейвів Cxema та Veselka і засновник промо-групи Outer. А також засновники проекту Lost & Sound S. A. Tweeman і Sergen Makaren.

S. A. Tweeman і Sergen Makaren вперше опинилися за одним пультом ще у 2012 році. S. A. Tweeman – київський промоутер, який більше десяти років організовує вечірки в Києві. За цей час під його керівництвом запустилися проєкти клубів Heaven і L8 Park, вечірок Roxy Bar, L8 Night Tales, Чорний Сайгон, Parental Advisory і Veselka. Sergen Makaren – байєр концепт-стору The Icon, діджей і організатор вечірок Parental Advisory.

1 грудня 2017 року вони створили проєкт Parental Advisory – серію вечірок в Closer. За два роки в межах Parental Advisory вони провели 15 вечірок, на яких відіграли такі діджеї як Mor Elian, Courtesy, Roza Terenzi, D. Tiffany, Module Werk, Luca Lozano, Anastasia Kristensen і багато інших.

Нагадаємо, до Києва приїде новий електронний проєкт The Hacker. Дарко Лисень спеціально для LiRoom з’ясував, чим він відомий.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024