Головна
>
Музика
>

The Unsleeping, Yuvi, Kurs Valüt: DTF Magazine проведе на підсумковий концерт Mirage Camp. Епілог

The Unsleeping, Yuvi, Kurs Valüt: DTF Magazine проведе на підсумковий концерт Mirage Camp. Епілог

16 червня у Києві в Concert Hall (Кирилівська, 41) відбудеться концерт, що завершує і підсумовує освітній проєкт Mirage Camp від команди DTF Magazine. Окрім шоукейсу учасників Mirage Camp, на події також виступлять The Unsleeping, Yuvi, Hyphen Dash, Kurs Valüt та Ihor Tsymbrovsky.

«Ми не хотіли обмежуватись одним жанром. Тут п’ять виступів — це п’ять подорожей самобутніми світами, стилями та баченнями музики» — описують лайнап організатори.

Mirage Camp — освітня для електронних музикантів, вокалістів, сонграйтерів та інструменталістів. Кемп створений для обміну знаннями та навичками від інсайдерів сцени, а також для створення нової музики. Протягом тижня 50 електронних продюсерів, інструменталістів та вокалістів, розділені на 11 гуртів, працюють над написанням нових треків спільно з менторами — Recid, Yuvi, Мішею Бірченком та noorj. Вибрані учасники зможуть представити свій матеріал на концерті Mirage Camp. Епілог

Для участі у Mirage Camp обрали 50 учасників з трьох напрямків — електронні музиканти, вокалісти/сонґрайтери та інструменталісти. З 9 по 15 червня вони навчалися, вдосконалювали навички, шукали нові форми, щоб досягти фінальної мети кемпу — створити колективом спільний трек.

Найкращі треки, створенні під час кемпу, ввійдуть до фінальної диджитал-компіляції проєкту та вийдуть на вінілі.

Ми поспілкувалися з однією з учасниць кемпу, яка також є SMM-менеджеркою Лірум, — Женею Кудрик, ось що вона розповіла про свій досвід:

«Для мене це дуже потужний досвід. По-перше, організовано просто все на дуже високому рівні: у нас є студії, в яких ми пишемося, неймовірне обладнання, великий двоповерховий простір для лекцій, окремо ще місце для джемів та Q&A-сесій, класне житло: все зроблено так, щоб ти поринув і процес і не відволікався на щось інше.

Спікери — це взагалі окрема тема. Підібрані автентичні артисти з різним бекраундом і своїм шляхом, який надихає відкриватись і показувати себе, шукати саме свій шлях. Наприклад, були сесії з Катею Чілі, Стасік, лекція по сонграйтингу з Паліндром, майстер-клас по голосу з Тонка, лекція по структурі з Badwor7h, лекції з сінтезу звуку, факультативи з діджеїнгу, теорія музики — все це просто перевершило в рази мої очікування».

За словами Жені, ментори кемпу не нав’язують свою думку учасникам, а більше слідкують, в якому напрямку рухається виконавець:

«Вони можуть дати пораду, що краще зробити для того, щоб ідею реалізувати найкраще. І ще дуже прикольно. Я в такому не була. Ти просто тиждень знаходишся на закритій території і ти просто постійно перебуваєш в такому ком’юніті музичному, і щось вчишся, створюєш, і це такий дуже-дуже потужний, досвід, в якому ти розвиваєшся».

«У мене стільки емоцій і слова здаються недостатньо сильними для того, щоб описати те, що відбувається тут. Бо це дуже круто. Мені здається, що хоч пройшло всього лише п’ять днів, а це вже якесь окреме життя. І в мене вже купа різних інсайтів. Я вже йду, наприклад, туди, де мені страшно, якось руйную внутрішні кордони. Це ідеальний простір і можливість якраз для цього, для того, щоб пізнати себе нову в музиці й започаткувати свій музичний шлях».

Крім музичної частини DTF Magazine підготував ще два проєкти — спеціальну фото виставку робіт Яни Франц за підтримки Burn Energy та новий друкований випуск DTF Magazine про українську електронну сцену, що буде презентований на івенті.

Придбати квитки можна за посиланням.


Читайте також: Як висвітлювати культуру в регіонах? Лірум презентує проєкт «Стійкість місцевої культури» та проведе дискусію

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024