Головна
>
Анонси
>

Куди піти у твоєму місті. 19-22 вересня

Куди піти у твоєму місті. 19-22 вересня

Придумали, знайшли та ділимося — тримайте нову добірку найрізноманітніших подій у Києві, Львові, Івано-Франківську, Дніпрі, Житомирі, Полтаві та Тернополі.


Київ


19 вересня. Діля

Діля, справжнє ім’я якого Едуард Приступа, є постійним учасником концертів «НаШапку», кожен виступ якого дарує слухачам справжню музичну насолоду. 19 вересня ми матимемо унікальну можливість першими почути його новий фортепіанний інструментальний альбом «Кольори» та свіжу роботу на вірші Григорія Сковороди – «Сад пісень».

18:00. Pepper’s Club (вул. Князів Острозьких, 8, корпус 7)

Вхід: вільний


19 вересня. Dantes

Вже 19 вересня на сцені просто неба зустрічайте українського співака Володимира Дантеса! Що на вас чекає?

Хіти, які ви вже полюбили — «Чуєш», «Кити», «Оля», а також нові треки: «Дура», «Ти мій звір» та «Губи у губах». І, звісно ж, те, за що всі обожнюють Володимира Дантеса — його неймовірна енергетика та зарядженість на драйв.

Приходьте співати й танцювати разом — вечір обіцяє бути незабутнім!

Восени Dantes має мінітур, чекайте його цього тижня ще в Одесі (22.09).

18:00. V’YAVA (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: 1000-2000 грн


19 вересня. Mariupol Classic. «Світ музики Юрія Шевченка»

Mariupol Classic — єдиний фестиваль класичної музики в Донецькій області, відновлює свою роботу після паузи, викликаної війною. Тепер він відбудеться в Києві, де знайшли прихисток митці з Маріуполя.

Програму готує агенція UKR Artists, яка разом із культурною спільнотою Маріуполя створювала цей проєкт у 2019-2021 роках. Особлива частина фестивалю — концерт «Світ музики Юрія Шевченка», який об’єднає його найкращі твори останніх 10 років.

Виконувати музику будуть скрипалька Богдана Півненко та Національний ансамбль солістів «Київська камерата» під керівництвом маестро Ділявера Османа.

19:00. Будинок Архітектора (вул. Бориса Грінченка, 7)

Вхід: 200-500 грн


19 вересня. Melovin

Melovin вважає, що потрібно жити так, щоб всередині було світло. «У моїй музиці є голоси різних епох, зараз багато звуків із 80-х», — поділився співак в одному з інтерв’ю.

Артист презентує головні хіти й нові треки. Melovin — один із найяскравіших співаків України, здатний дарувати неймовірні відчуття та допомогти відволіктися від повсякденності.

Цього тижня Melovin також виступить у Харкові (22.09).

19:00. Дах Gulliver (Спортивна пл., 1)

Вхід: 800 грн


20 вересня. Борщ

Легендарний український гурт Борщ досі вражає своїм унікальним поєднанням панк-року та етнічних мотивів. Цього вечора ви почуєте вибухову енергію їхніх найвідоміших хітів та нових композицій.

Приходьте, щоб поринути в ритми українського колориту з сучасним звучанням. Гурт обіцяє вечір, сповнений музичної свободи та неповторного настрою.

19:00. Docker-G Pub (вул. Набережно-Хрещатицька, 5/13)

Вхід: довільний донат бджілкам з BeeTA:Страви Переможців


20 вересня. Тонка

Тонка — київський intelligent-pop проєкт, що поєднує сміливі звукові рішення з глибоким вокалом та поезією. Їхня музика — це інтелігентний поп з акцентом на естетику. На V’YAVA гурт представить акустичну програму у розширеному складі, зокрема із саксофоном та трубою, що надають їхнім пісням особливої ніжності.

Гурт підтримає YARIMA, представниця української R&B сцени, яка виконає частину свого майбутнього альбому.

18:00. V’YAVA (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: 500-800 грн


20 вересня. Зустріч подкасту «Запах Слова»

Цього разу разом із Євгенієм Стасіневичем і Сергієм Чирковим поговоримо про книги-скандали. Згадаємо книги, які спровокували свого часу гучні скандали чи то довкола сюжету твору, чи то через позицію автора. Обговоримо наші й світові твори та яскраві сюжети, де скандали й не планувалися, а також ті, де вони були спеціально спровоковані.

19:00. Komediant Stand Up Kyiv (вул. Саксаганського, 1г)

Вхід: 500 грн


20 вересня. MC Петя

Концерт головного мотиватора України — МС Петя! Цей репер і філософ відомий своїм унікальним світоглядом і чесними текстами, що іноді переходять на ненормативну лексику.

Якщо ви втомилися від глянцевої музики й шукаєте справжні емоції — цей концерт саме для вас.

19:00. Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Вхід: 499-899 грн


20-22 вересня. Фестиваль для дітей і підлітків «Різні разом»

У програмі близько 70 подій для дітей та підлітків: кінопокази, театральні вистави, дискусії, розмови з психологами, митцями та кіноробами. Гості зможуть взяти участь у воркшопах від художниць, парфумерки, музейників і театральних режисерів. Також буде можливість прокачати англійську, стати учасником живого подкасту, поспілкуватися з однодумцями, подискутувати про мрії, субкультури та кіно, подумати про майбутню професію.

Ось ти ми розповідали, чому варто відвідати фестиваль.

19:00. Мистецький Арсенал (вулиця Лаврська, 10-12)

Вхід: 400 грн (абонемент на два дні)


21 вересня. Розетка Gig

Електричний заряд музики пронизує тебе, і ось ти вже танцюєш, віддаючись ритму рок-н-ролу! Суботній вечір обіцяє бути драйвовим, а на сцені виступатимуть Обмаль питань, Октавіан Серпень, 19.99 та Хлібороб. Приєднуйся до друзів і разом насолоджуйтесь живою музикою!

Увага: інтернет-магазин Розетка не є спонсором цієї події, хоча схожість назви не випадкова.

17:00. Volume Club (вул. Гарматна, 26/2)

Вхід: 250-400 грн


21 вересня. Тартак: 20 років альбому. Музичний лист щастя

Тартак – культовий український репкор-гурт, що проіснував з 1996-го по 2020-й рік і був створений Олександром Положинським. З травня 2022-го року лідер гурту знаходиться в лавах ЗСУ. Сьогодні музикант служить на військовому радіо «Армія ФМ» і за дозволу керівництва інколи дає концерти, що підтримують здоровий моральний стан військових та цивільних. Кошти з цих виступів ідуть на потреби наших оборонців.

Цього року третій альбом гурту Тартак «Музичний Лист Щастя» відзначив своє 20-річчя. З цієї нагоди Олександр запросив до спільного виступу колишнього гітариста і співавтора пісень Муху Мухича.

19:00. Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Вхід: 800-1700 грн


21 вересня. Юність Showcase

Юність повертається після двох років паузи, обіцяючи нові яскраві враження та незабутні моменти для тебе і твоїх друзів. Цього року на сцені фестивалю виступатимуть thekomakoma, Brykulets, Гоня та PVNCH.

Готуйся до енергійної музики та драйвової атмосфери. Приєднуйся, щоб разом із друзями відчути всю магію фестивалю!

16:00. Campus Community (вул. Саксаганського, 1г)

Вхід: 599 грн


21-22 вересня. Отже фест

В програмі івенту тату-корнер, ярмарок, фудкорт, аукціон з Олександром Качурою і звичайно виступи наших найкращих 15 артистів:

1 день (інді/фьюжн/фолктроніка):
Oi FUSK, аппекс, МС Брехунець, Re-read, Karoon, Зникле Обличчя, Secret Guest.

2 день (хіп-хоп+експерементал):
НКНКТ, нестор, КозачоК, Ihryk, Тулим & Zombo, Вплив, otzheman, ZIPCULT.

Otel (вул. Нижньоюрківська, 31)

Вхід: 499-799 грн


22 вересня. ТНМК

Повернувшись із благодійного туру по США та Канаді, гурт ТНМК готовий завершити літній сезон вдома, на затишній локації.

На концерті прозвучать нові композиції з альбому «ВАТРА black», що вже привернули увагу справжніми «танківськими» текстами та звучанням. Звісно, не обійдеться без найвідоміших хітів: «Гранули», «По барабану», «Зроби мені хіп-хоп» та інших улюблених треків.

18:00. V’YAVA (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: 700-1500 грн


22 вересня. Cape Cod

Cape Cod — проєкт для справжніх поціновувачів електронної музики. 22 вересня він подарує незабутні звуки та нові ідеї на зелених схилах Дніпра. Окрім улюблених треків, ви почуєте пісні з нового EP «Силуетами вітрин», що вийшов у серпні.

Підтримку сольному концерту забезпечать Ksenia Palfy та Ksena з діджей-сетами.

16:00. Kureni (Паркова дорога, 4)

Вхід: 350 грн


22 вересня. Антон Тимошенко

22 вересня запрошуємо вас до театрального простору «Культ», де відбудеться особливий стендап-вечір з Антоном Тимошенком.

Антон Тимошенко — один із найяскравіших коміків сучасної української сцени, відомий своїм гострим гумором і влучними спостереженнями. Цього разу на сцені тільки Антон, який перевірятиме нові жарти, що можуть увійти до його майбутнього сольного стендап-концерту. Не пропустіть можливість першими почути новий матеріал!

19:00. Театральний простір «CULT» (вул. Чикаленка, 14)

Вхід: 350 грн


22 вересня. Laliko

Осінь — це час теплих зустрічей та нових вражень, і співачка Laliko запрошує вас на особливий концерт. Відома як представниця електросвінгу, цього разу вона представить пісні з україномовного альбому «Моє». Альбом натхненний українськими жінками та відображає їхні емоції й почуття у сьогоднішніх обставинах.

Ви почуєте різні стилі музики — від диско до балад, але основною темою концерту будуть жінки, кохання та жага до життя. Laliko обіцяє, що кожен знайде свою особливу емоцію в її піснях.

19:00. Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4)

Вхід: 390-1190 грн


22 вересня. Марк Свиридюк

Запрошуємо на сольний стендап-виступ Марка Свиридюка, де він поділиться всім, що сталося з ним за останній рік. Вас чекають нові жарти про те, що його дратує, що подобається, і як це бути спортсменом та квадратним зелебобіком.

Деякі історії ви вже могли чути, але будуть і зовсім нові. Приходьте, Марк буде радий бачити кожного!

19:00. Бочка Pub (вул. Хрещатик, 19а)

Вхід: 150 грн


Львів


20 вересня. хейтспіч & Сквер

Гурт хейтспіч повертається після тривалої паузи, щоб влаштувати вибуховий концерт і зібрати кошти на підтримку військових. Виступ обіцяє поєднання старих і нових треків, а також несподівані сюрпризи від таємних гостей. Хейтспіч відомі своїми енергійними текстами та потужною подачею, які нікого не залишають байдужим.

Підтримувати їх буде гурт Сквер — молода команда, що впевнено заявляє про себе на альтернативній сцені. Приходьте за потужною енергією та хорошою музикою!

19:00. !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Вхід: 700 грн


20 вересня. Розмова з Тарасом Прохаськом

Запрошуємо на діалог про мистецьке середовище Франківська 90-х років та його вплив на сучасну українську культуру. Це був час змін і пошуку, коли місто стало важливим інтелектуальним центром — період «Станіславського феномену».

Особливий внесок у цей процес зробив Опанас Заливаха, про що розповість український письменник Тарас Прохасько. Він поділиться спогадами про «зміни клімату» того часу.

18:00. Центр інтелектуального мистецтва «Меркурій» (пл. Міцкевича, 10)

Вхід: 300 грн


21 вересня. Tayanna

Tayanna пише пісні не тому, що треба, а тому, що вони в неї народжуються. Підґрунтям для їхнього створення стає власний досвід. Вона відверто каже, що не буде висмоктувати тему з пальця.

«Кожна моя композиція заряджена емоціями, тому вони і знаходять відгук у людей. Я чула багато коментарів, що мої пісні – як похід до психотерапевта. І мені навіть здається, що Бог давав часом дуже важкі життєві ситуації, щоб я їх виписувала, ділилася досвідом», – сказала співачка в одному з інтерв’ю.

17:30. Центр Довженка (пр-т Червоної Калини, 81)

Вхід: 300-650 грн


21 вересня. Артистка Чуприненко

Артистка Чуприненко — незалежний музичний проєкт авторки пісень і співачки Марусі, амбасадорки степів і морів Херсонщини.

Вона майстерно документує людські почуття та складає їх у щемливі історії, які звучать так глибоко і щиро, що між рядків проглядається оголене серце мисткині. У творчості звертається до своїх витоків і міцно тримається за все, що важливе та дороге.

Під час концерту співачка виконає документальні пісні про любов і біль, про радість і сум, про рідний дім — Новомиколаївку. Її виступи – суцільна ніжність, що заповнить кожен куточок залу та яку, здається, можна відчути на дотик.

18:00. Центр інтелектуального мистецтва «Меркурій» (пл. Міцкевича, 10)

Вхід: 500 грн


21-22 вересня. Вій

Культовий український гурт 90-х «Вій» повертається до Львова вперше за 13 років!

Музика гурту «Вій» за 33 роки була надзвичайно різноманітною, але завжди натхненна українською міфологією, язичництвом та образами слов’янського фольклору! Особливо відома їхня пісня «Очі відьми мов зорі».

Музику «Вія» важко окреслити одним словом чи стилем! Гурт характеризує свою творчість у різні роки по різному: «дарк-етно-ф’южн», «етно-рок», «дарк-фолк» і т.д. Проте, в будь-якому разі, творчість гурту неможлива без прив’язки до українського етносу, культури та коріння.

19:00. Нижній Зал в Театрі Ляльок (пл. Данила Галицького, 1)

Вхід: 21 вересня — солдаут. 22 вересня — 350 грн


22 вересня. Granat Garden

Львівське інді рок-тріо інтелігентних розбишак Granat Garden із акустичною програмою. Колективу притаманна поліжанровість, від ліричних балад до енергійного альтернативного року.
Тексти Granat Garden заглиблюються в універсальні теми любові, самопізнання та непостійності буття.

20:00. Артцентр «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35)

Вхід: 300-350 грн


22 вересня. Botashe

Botashe — львівський хіп-хоп гурт, який створив свій альбом «Лінза» всього за два місяці. Хоча альбом не є концептуальним, він дає змогу відчути творчий світ і думки музикантів. «Кожен має знайти в наших піснях щось своє, близьке і рідне», — зазначив один із засновників гурту Олег Козачук.

Їхня музика торкається соціальних тем, кохання та стосунків, близьких кожній людині. Botashe вже встигли потрапити до музичних чартів і зібрати мільйони прослуховувань на стрімінгових платформах, ставши сучасним обличчям українського хіп-хопу.

19:00. !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Вхід: 390-690 грн


Івано-Франківськ


19 вересня. МУР. «Ти [Романтика]»

«Ти [Романтика]» змітає пил часу з імен Хвильового, Курбаса, Сосюри, Семенка… Вперше покладені на музику історія зради поета Павла Тичини, служба у Третій Штурмовій Володимира Сосюри, розстріл кожного другого з українських письменників у Будинку Слово, самогубство Миколи Хвильового… Імена, що оживають на сцені, просто на ваших очах, – непередаваний словами досвід.

Формація МУР зараз у всеукраїнському турі. Ловіть їх цього тижня ще у Львові (21.09) та Вінниці (22.09).

18:30. Івано-Франківський театр ім. І. Франка (вул. Незалежності, 42)

Вхід: 900 грн


21-27 вересня. Міжнародний фестиваль короткого метру 4:3.

У програмі 10 українських та 10 іноземних стрічок, створених у форматі 4:3. засновник та програмний директор фестивалю Олександр Гойсан каже, що Мабуть, це — найсміливіша селекція за всі роки існування фестивалю.

На фестивалі буде дві ретроспективні програми: «Спадщина: ретроспектива українського німого кіно» та «Американська мрія: ретроспектива Келлі Райхардт».

Розповідаємо, які фільми увійшли до обох програм, ось тут.

Вхід: глядацький абонемент 700 грн


22 вересня. Тіна Кароль

Тіна Кароль подарує вечір щирості, натхнення та потужного вокалу. Авторка понад 30 хітів, що стали саундтреками для тисяч сердець, виконає улюблені пісні наживо.

Родзинкою шоу стане прем’єра нового треку «Стерва».

Тіна Кароль зараз у всеукраїнському турі. Цього тижня її можна також буде побачити у Хмельницькому (20.09) та Чернівцях (21.09).

19:00. Івано-Франківський театр ім. І. Франка (вул. Незалежності, 42)

Вхід: 1190-1590 грн


Житомир


19 вересня. Schmalgauzen. «Маттіа Паскаль»

«Signore e signori, запрошуємо вас прогулятися разом з нами Втомленою Стріт під дощем спогадів, людей, авторів, персонажів, співаків кабаре, німецьких акробатів, піаністів і, авжеж, тіней».

Маттіа Паскаль — співак міланського кабаре «Метелик», і його вірний товариш — професійний піаніст-акомпаніатор Франц — постають перед глядачем у пошуках своєї сценічної історії цього вечора. Чи допоможе їм автор? Чи стануть в пригоді спогади з минулого? Чи мають «спогади» щось спільне із «реальністю»?

Театрально-музична банда Schmalgauzen відправляється у великий тур Україною з новою виставою. Цього тижня ловіть їх також у Рівному (21.09) та Луцьку (22.09).

19:00. Концерт-Хол Bigroom (вул. Перемоги, 24)

Вхід: 300-500 грн


22 вересня. Parfeniuk

Parfeniuk вперше виступить у Житомирі!

Ви зможете почути нові треки, такі як «Накоїли», «Забий», «Дякую», які вже полюбила аудиторія, але ще не звучали наживо. Також Parfeniuk виконає улюблені хіти: «Провела екскурсію», «Відриваючись», «Долоні» та інші.

На вас чекає яскравий перформанс із вайбовою атмосферою, де кожен стане частиною великого шоу. І, звісно, будуть сюрпризи.

18:00. Концерт-Хол Bigroom (вул. Перемоги, 24)

Вхід: 500-700 грн


Дніпро


20 вересня. Богдан Боярин

Якщо для вас у гуморі немає табу, цей вечір точно стане незабутнім. Богдан жартуватиме на теми стосунків, сексу, соціальної критики та життя навколо нас, але без політики.

Після виступів на одній сцені з найвідомішими коміками України, він вирушає у свій сольний тур із новою програмою. Не пропустіть можливість посміятись і отримати заряд гарного настрою!

Богдан зараз в турі. Цього тижня ловіть його у Харкові (19.09), Кривому Розі (21.09) та Черкасах (22.09).

19:00. Творчий простір «Десь тут» (вул. В. Мономаха, 4)

Вхід: 400-500 грн


21 вересня. 100лиця

100лиця – яскраве ім’я українського шоубізнесу. За доволі короткий період гурт підкорив мільйони слухачів. Зокрема, глибоко в серцях українців вкорінилися такі треки 100лиця як «Білі троянди», «Танцюєш і плачеш», «ЗСУ», «Вечорниці», «Ну, як ти, мадам», «Лети».

19:00. ДК Машинобудівників (вул. Робітнича, 166)

Вхід: 350-600 грн


Полтава


21 вересня. Алла Волкова

Харизматична і непередбачувана у своєму гуморі Алла Волкова – яскрава стендап-комікеса, чиї жарти чіпляють раз і назавжди і не лишають байдужим жодного глядача. Стиль комікеси відрізняється не лише блискучою самоіронією, а й жорсткістю, неочікуваністю та при цьому – завжди дотепністю та філігранністю.

Новий сольний стендап Алли Волкової «Мені можна» – це відвертий, місцями грубий, брудний та незмінно смішний матеріал. Рефлексія на життя, смерть та буденність – така вже вона людина.

18:30. «Центр Культури та Дозвілля» (Майдан Незалежності, 5)

Вхід: 200-700 грн


22 вересня. Хамерман Знищує Віруси

Найепатажніший попдует України продовжує свій тур Україною. Доєднуйся навіть якщо ненавидиш цих двох дядьків

Також цього тижня зустрічайте Вову та Альберта в Черкасах (21.09).

19:00. Арт-Кафе «Open Kitchen» (Новий Базар, 4ж)

Вхід: 400 грн


Тернопіль


21 вересня. Nichka

Nichka – талановита і чарівна співачка, чия творчість підкорює легкістю, щирістю та тонким ліризмом.

Приходьте, щоб у неперевершеному виконанні почути такі треки як «Остання ніч», «Друже море», «До зими», «Поштарі» та інші пісні-історії, що занурюють у новий незбагненний світ Nichka.

19:00. Na Пошті (вул. Чорновола, 4)

Вхід: 250 грн


22 вересня. True Tough

Сповнений брейкдаунів та жесті тур True Tough продовжується. Крім Тернополя, ловіть їх цього тижня у Вінниці (21.09).

19:00. Na Пошті (вул. Чорновола, 4)

Вхід: 390 грн


Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024