Головна
>
Звіти
>

Як Latexfauna презентували дебютний альбом у Києві

Як Latexfauna презентували дебютний альбом у Києві

Що таке концерт Latexfauna зараз? Це тисяча шанувальників у Atlas, які в унісон співають усі пісні. Це лише позитивні відгуки. Це яскраві костюми та стендап від Зезюліна. Хто б міг передбачити, що фрікуватий київський гурт зможе досягти таких результатів лише за рік.

Напередодні концерту гурт випустив свій дебютний альбом. Назвати це повноцінним релізом важко – до платівки увійшла лише одна пісня, якої раніше не було в запису – Поліція. Проте тепер Latexfauna можна послухати на всіх стримінгових сервісах та навіть придбати офіційний CD. Концерт в Atlas мав стати звітним, закріпити факт виходу альбому. Перформанс, який гурт влаштував у костюмах від Лесі Патоки, вийшов направду цікавим і цілком переконливим.

Із нового «мальчікі з Австралії» презентували пісню про космонавта. Принципово стилістика не змінюється. Latexfauna тримаються свого жанру.

Цікаво, що Latexfauna вже отримали визнання від колег. Рік тому на їх хіт SURFER зробила кавер Христина Соловій, а серед гостей концерту можна було побачити Джамалу та Женю Галича. Спеціальним гостем концерту став гурт ADAM, який заспівав лише дві пісні. Однією із них став кавер на Lime.

Стиль Latexfauna вибивається із того, що прийнято вважати типовою українською поп-музикою. Музично гурт наближений до синті-попу та фанку, суржик Зезюліна відрізняється від суржику Кузьми або DZIDZIO. Завдяки або на противагу усьому цьому Latexfauna стають все більш популярними. Вони активно виступають на фестивалях, найближчим часом будуть на Porto Franko, звучать по радіо та, як виявилося, успішно проводять концерти у столиці.

Фото: Сергій Гімюш

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023