Головна
>
Звіти
>

Вільні в цю саму мить. Чарівний квартирник SunSay – 2.09.2012

Вільні в цю саму мить. Чарівний квартирник SunSay – 2.09.2012

Спільний концерт SunSay та Джона Форте у Crystal Hall став гучним початком літа. Осінь же стала приводом знову зустрітися. Але на цей раз вже з акустичним складом гурту та у форматі квартирника.

Місцем проведення квартирника стала та сама Мала Опера, в якій ми вже зустрічалися із Сергієм Бабкіним та Друзями Гагаріна. Тільки ось приміщення виявилося зовсім іншим. Замість великої напіврозваленої зали з балконами та портретом Леніна біля стіни, ми опинилися в затишній кімнатці, освітленій свічками. Увійшовши туди, опиняєшся у якомусь зовсім іншому часі та просторі.  І, ніби знову повернувшись у дитинство, починаєш вірити в чарівництво . Те, що подальші квартирники будуть проходити саме в цьому місці не може не радувати.

Коли всі присутні, набравши собі печеньок та зробивши чай, вмостилися на свої місця, з’явилися головні герої всієї цієї казки.

Перша пісня «Миг» створила подальший настрій протягом усього вечора. Та й, власне, майже повністю відображає енергетику та атмосферу цього квартирника.

Сан, як завжди, просив людей підспівувати. Але якщо зазвичай це звучить незлагоджено та слабо, то на цей раз було таке враження, що усі спеціально готувалися. Після «А теперь вы!» десятки голосів зазвучали як одне ціле. «Легко вам и нам, мы все как одно» – це справді відчувалося.

Хлопці цього вечора виконали декілька своїх нових пісень, одна з яких «In Could Be You», яку вони кілька місяців тому зіграли для каналу VilniusTemperature. Ще одна пісня запам’яталася тим, що була вона в супроводі волинки. Іноді просто дивуєшся, на скількох духових інструментах вміє грати Сергій Клевенський. А ще дивовижніше те, як йому вдається настільки професійно володіти кожним з цих інструментів. Чого тільки варте соло у «Будь слабей меня»!

Як й інші, цей виступ SunSay не міг закінчитися без виконання пісні 5’nizza. «Ямайка» змусила всіх знову співати разом, але часом так голосно, що Андрія було й не чути.

Андрій Запорожець, Роман Кучеренко та Сергій Клевенський – вони зробили цей квартирник по-справжньому чарівним. Це був один з тих вечорів, згадуючи який, на обличчі неодмінно з’являється посмішка, а на душі стає тепло та комфортно. Відмітивши таким чином прихід осені, можна сподіватись, що вона буде такою ж щирою, справжньою та незабутньою.

 

Більше фотографій Вконтакті

Більше фотографій Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024