Головна
>
Плейлисти
>

Плейлист Atlas Weekend. Екскурс чотирма головними сценами фестивалю

Плейлист Atlas Weekend. Екскурс чотирма головними сценами фестивалю

9-14 липня у Києві пройде п’ятий фестиваль Atlas Weekend. Подія вже вчетверте відбудеться на території ВДНГ. П’ять днів фестивалю будуть платними, а нульовий день – безкоштовним. Серед заявлених хедлайнерів: Black Eyed Peas, Liam Gallagher, The Chainsmokers, A$AP Rocky, Michael Kiwanuka тощо. Також у ході фестивалю пройде конференція Music Conference Ukraine, про яку ми детально розповідали за посиланням.

Ми вирішили підготуватися до кожного дню фестивалю та зібрали плейлисти на трьох стрімінгових платформах: Apple Music, Google Play та Deezer. До них увійшло по одній пісні від кожного артиста, який виступатиме на чотирьох головних сценах фестивалю: Main Stage, West Stage, East Stage та North Stage.


Придбати квитки на фестиваль


День 0

Apple Music | Google Play | Deezer

У нульовий, безкоштовний день фестивалю головною сценою зайнявся телеканал М1. Слухачі вже звикли до того, що Atlas Weekend має відкривати велика українська поп-зірка. Позаминулого року це була Вєрка Сердючка. Минулого – Олег Винник. Цього ж разу організатори заявили хедлайнеркою Софію Михайлівну Ротару. Окрім неї протягом усього дня на сцені можна буде побачити артистів ротації головного музичного каналу країни наживо: від Sonya Kay до Mozgi.

East Stage протягом усього фестивалю концентруватиметься на альтернативній музиці. Хедлайнерами безкоштовного дня будуть O.Torvald та Karna. Також можна буде почути французів Trank та італійців Nereis.

North Stage зайняв лейбл Masterskaya. Протягом нульового дня можна буде почути як артистів лейблу, так і їхніх друзів. Хедлайнерами стануть YUKO, із зарубіжних гостей – приїде Warhola, а ми також радимо завітати на KHAYAT та Yeyo.

На West Stage більшу частину дня гратиме поп-рок в обличчі Epolets та СКАЙ. А закінчить вечір – ONUKA.

День 1

Apple Music | Google Play | Deezer

Перший платний день фестивалю перетворить головну сцену на місце масштабної вечірки. Головний хед – легендарні Black Eyed Peas, які останнього разу заїжджали у Київ у далекому 2006 році. Перед ними – російські зірки Little Big та Tatarka.

У той же час East Stage радувати шанувальників “тяжу” виступами легендарних Skindred та Tesseract. Також дуже радимо зайти на виступ гурту HEALTH та, звісно, українців Stoned Jesus, яких останні роки не так часто зустрінеш на українських фестах.

На West Stage наші улюбленці Latexfauna, ще одні улюбленці – The Elephants з новим альбомом, а також керуватимуть святом Jamala та Tom Odell. North Stage запам’ятається вже традиційним виступом 5’nizza та культовим DUB FX.

День 2

Apple Music | Google Play | Deezer

Другий день фестивалю – електронна вечірка. Хедлайнери: The Chainsmokers, майстри стадіонних дискотек. Перед ними – британці Chase & Status, які знаються на драм-н-басі. Шанувальників британського інді-року порадують The Vaccines на West Stage.

Для фанатів нової української музики радимо виступи INGRET та Kadnay на West Stage, а також Курган і Агрегат на North Stage.

День 3

Apple Music | Google Play | Deezer

День третій – день ностальгійного поп-року. Головний хед – Сплин. Перед ними – Сергій Бабкін, Арсен Мірзоян та Green Grey.

North Stage цього дня опікується Koktebel Jazz Festival. І ця сцена порадує шанувальників британської музики – до нас приїде Unkle. Також не варто пропускати виступи Telepopmusik, Вагоновожатых та Фіолет.

На East Stage теж буде достатньо ностальгії: Ляпис-98 з головними хітами Ляписа Трубецкого, Скрябін із Юркешем на вокалі, а також фіни Korpiklaani. На West Stage ми радимо відвідати виступи Один в каное, Sasha Boole та LAUD.

День 4

Apple Music | Google Play | Deezer

Четвертий день – день хіп-хопу на головній. Сцену має закривати культовий A$AP Rocky, хоча його доля зі шведської пенетенціарною системою поки не однозначна. Перед ним – білоруські репери ЛСП, а також українець Ярмак.

North Stage цього дня опікується телеканал Megogo Live. Хедлайнером сцени стане епатажний естонець Tommy Cash. Перед ним сенсація минулого року Пошлая Молли, а також одразу чотири українських перспективних артисти: Alina Pash, Тонка, Wavewalkrs та INDT.

На West Stage головуватимуть Hooverphonic та Монеточка. На East Stage – Our Last Night та Adept.

День 5

Apple Music | Google Play | Deezer

Якщо один із двох легендарних братів-засновників Oasis Ноель Галлахер вже відвідував Україну 2012 року, то Ліам приїде до нас уперше. Унікальна можливість заспівати Wonderwall із його творцем. Перед видатним британцем Головною сценою опікуватимуться The Hardkiss, Друга ріка та Bahroma.

West Stage стане ідеальним спотом для шанувальників сучасного інді: закриватиме Michael Kiwanuka, а перед ним можна буде почути Haelos, Chelou та перспективних українців TVORCHI.

На East Stage головуватимуть The Subways, автори суперхіта Roc’n’Roll Queen. Окрім них радимо звернути увагу на українців Jinjer, яких не так часто можна побачити в Україні. А також на гурт Velikhan.

З артистів North Stage щиро радимо звернути увагу на alyona alyona та репера Freel, з яким ми нещодавно робили велике інтерв’ю.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024